Το μεγαλύτερο ανοιχτό παγοδρόμιο της Αθήνας άνοιξε στο Village shop and more

Με τα 600 τ.μ της παγοπίστας του, φιλοδοξεί να σας χαρίσει τα καλύτερα χειμωνιάτικα βράδια στην πόλη!
Ο χώρος είναι πόλος έλξης για οικογένειες, παρέες και φίλους που θέλουν μια εναλλακτική - διασκεδαστική βραδιά πάνω στον πάγο. Η εταιρεία IceNSk8 δημιουργήθηκε από ανθρώπους με αγάπη για τα αθλήματα πάνω στον πάγο.


Το παγοδρόμιο θα λειτουργήσει από την 1η Νοεμβρίου 2010 έως το τέλος Ιανουαρίου του 2011 από τις 10:00 έως τη 01:00 καθημερινά.

Εδώ και 18 χρόνια (το πρώτο παγοδρόμιο λειτούργησε στο Μοσχάτο) φροντίζουν να ψυχαγωγούν το κοινό και πράλληλα να κρατούν ζωντανή την αγάπη για το καλλιτεχνικό πατινάζ και το χόκεϊ επί του πάγου. Αυτήν την εμπειρία και την αγάπη μετέφεραν και στο χώρο του VILLAGE shopping & more... στο Ρέντη.

Η διασκέδαση είναι αναπόσπαστο κομμάτι του καλλιτεχνικού πατινάζ και για το λόγο αυτό συχνά ετοιμάζονται θεματικές βραδιές και παιχνίδια πάνω στον πάγο. Μέσα στα Χριστούγεννα, επιπλέον των πολλαπλών εορταστικών δρώμενων του Εμπορικού Κέντρου, θα πραγματοποιηθούν και βραδιές 80' s, επιδείξεις καλλιτεχνικού πατινάζ και χόκευ επί πάγου, ενώ πολλές εκπλήξεις περιμένουν όλους όσους βρεθούν στο χώρο.

Μην φοβάστε αν δε ξέρετε να πατινάρετε... Υπάρχει βοήθεια!!! Έμπειροι επιτηρητές βρίσκονται στο χώρο για να σας δείξουν πως να «γλιστράτε» με άνεση πάνω στον πάγο. Είναι εντυπωσιακό πόσο γρήγορα προσαρμόζονται πάνω στον πάγο και μαθαίνουν να πατινάρουν τα μικρά πιαδιά... όχι ότι τα μεγάλα δε μαθαίνουν!!! Γι΄αυτό σύντομα θα διοργανωθούν και θα ανακοινωθούν «Οι μέρες της Οικογένειας» (3 μέλη και άνω) με ειδικές τιμές για αξέχαστες στιγμές για όλους!!!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6936 860409 ή στο http://icenskate.gr και στο www.villageshopping.gr.

info box

Είδος: 

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Ώρες λειτουργίας: 

Καθημερινά 10:00-01:00

Τρόποι επικοινωνίας: 

Tηλ.: (+30) 210 4256087, 210 4257267

Διεύθυνση: 

Θηβών 228 & Παρνασσού, Αγ. Ιωάννης Ρέντης.

Πόλη: 

Πάρκα: