Οι νικητές για τα δωράκια από την καινούργια ταινία " Σταχτοπούτα "

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την  Feelgood προσφέρουν 10 υπέροχα τετράδια απο την καινούργια ταινία "Σταχτοπούτα " που προβάλλεται από τις 12 Μαρτίου 2015 στους κινηματογράφους . Οι νικητές είναι :

  1. Κοντογιώργου    Δήμητρα  
  2. Ευφραιμίδου    Ελένη   
  3. Σοφιανού Νεφέλη
  4. ΜΠΑΝΕΛΛΑΣ    ΘΟΔΩΡΗΣ   
  5. ΝΑΚΟΥΛΑ    ΜΑΡΙΑ   
  6. ΠΙΣΠΙΛΗ    ΒΑΣΙΛΙΚΗ  
  7. ΛΟΥΚΙΔΟΥ    ΒΕΡΟΝΙΚΗ   
  8. Τερζή    Βασιλική  
  9. ΧΑΤΖΗΛΟΓΙΟΥ    ΣΟΦΙΑ   
  10. Σωκιανος    αρης

Οι νικητές πρέπει να στείλουν την διεύθυνση τους και το όνομα τους στο info@pamebolta.gr για να τους αποσταλούν ταχυδρομικά τα δώρα με χρέωση του Pamebolta.gr

Λίγα λόγια για το έργο

Στις 12 Μαρτίου 2015 στους κινηματογράφους από τη Feelgood. Η Disney συνεχίζει την παράδοση της μεταφοράς κλασικών παραμυθιών στη μεγάλη οθόνη και μετά τη μεγάλη εμπορική επιτυχία του «Maleficent» μας παρουσιάζει μια νέα υπερπαραγωγή με λαμπερό καστ και υψηλές προδιαγραφές.

Η νέα «Σταχτοπούτα» παραμένει πιστή στο κλασικό, πασίγνωστο ομώνυμο παραμύθι και δίνει σάρκα και οστά στη διαχρονική ταινία κινουμένων σχεδίων του 1950. 

Σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ και πολυπράγμονα σκηνοθέτη Kenneth Branagh (Thor, Hamlet) και με πρωταγωνιστές τη βραβευμένη με Όσκαρ Cate Blanchett (Blue Jasmine, Elizabeth), τη Lily James (Downton Abbey), τον Richard Madden (Game of Thrones) και την Helena Bonham-Carter (The King’s Speech, Alice in Wonderland), η ταινία έχει όλα τα συστατικά για να μας χαρίσει ένα παραμυθένιο και μαγικό θέαμα.

Ανθρωποκεντρική, θεαματική, φαντασμαγορική και αισιόδοξη, αυτή η νέα εκδοχή της κλασικής ιστορίας διαθέτει χιούμορ, ευαισθησία και περισσότερο ρεαλισμό, καθώς και μια δυναμική, πανέξυπνη Σταχτοπούτα – χωρίς να χάσει τίποτα από την ακαταμάχητα μαγική της επίδραση. Άλλωστε, όσα χρόνια κι αν περάσουν, κάθε κολοκύθα θα κρύβει μέσα της μία άμαξα!

Σύνοψη

Μπορεί η νεαρή Ella (Lily James) να έχει χάσει τη μητέρα της, αλλά θα στηρίξει τον αγαπημένο της πατέρα στην απόφαση του να ξαναπαντρευτεί. Καλωσορίζει τη μητριά της (Cate Blanchett) και τις κόρες της Anastasia (Holliday Grainger) και Drisella (Sophie McShera) στο πατρικό της, αλλά μετά τον θάνατο του πατέρα της καταλήγει στο έλεος μιας ζηλόφθονης και άκαρδης νέας οικογένειας. Υποβαθμίζεται σε υπηρέτρια καλυμμένη με στάχτες, εξ ου και η περιφρονητική προσφώνηση Σταχτοπούτα (Cinder-ella).

Η Ella, που έχει κάθε λόγο να χάσει το κουράγιο της, ακολουθεί τη συμβουλή της μητέρας της να είναι πάντα θαρραλέα και γεμάτη καλοσύνη. Μια μέρα, καλπάζοντας με το άλογό της στο δάσος, γνωρίζει έναν ευγενικό και όμορφο ξένο, τον Kit (Richard Madden), ο οποίος τη γοητεύει, και γοητεύεται από αυτήν. Η Ella δεν ξέρει πως πρόκειται για τον Πρίγκιπα του Βασιλείου, αλλά η τύχη της μοιάζει να αλλάζει όταν το Παλάτι στέλνει σε όλες τις ανύπαντρες κοπέλες μία πρόσκληση για τον χορό. H Ella ετοιμάζεται ενθουσιασμένη, μα η μητριά καταστρέφει το φόρεμά της και της απαγορεύει να πάει στο χορό.

Την κατάλληλη στιγμή εμφανίζεται μια καλόψυχη ζητιάνα (Helena Bonham-Carter), η οποία με μία κολοκύθα, μερικά ποντίκια κι ένα μαγικό ραβδί, θα αλλάξει τη ζωή της Σταχτοπούτας για πάντα.

Διάρκεια: 105’

 

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Kenneth Branagh

Σενάριο: Chris Weitz

Παίζουν: Lily James, Cate Blanchett, Richard Madden, Helena Bonham Carter, Sophie McShera, Holiday Grainger, Stellan Skarsgard

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Haris Zambarloukos

Μοντάζ: Martin Walsh
 

Που: