Ο Πουλτσινέλα και το γελαστό δάσος

Το έργο έχει σταματήσει να παίζεται!!!

Παραστάσεις:από 30 Οκτώβρίο 2011 -
Ο Πουλτσινέλα είναι μια μαριονέτα που αποφασίζει να κόψει τα σκοινιά της, για να ζήσει ελεύθερη. Παρόλο, όμως που έρχεται αντιμέτωπη με την σκληρή πραγματικότητα σε έναν κόσμο θλιμμένο και τρομαγμένο, με πλάσματα που έχουν βαλθεί να κάνουν τη ζωή της δύσκολη και μαύρη, καταφέρνει με τη δύναμη των ονείρων και  την πίστη στον εαυτό της  να κάνει τον κόσμο ξανά όμορφο και λαμπερό.

Οι «Μορφές Έκφρασης» παρουσιάζουν, λόγω μεγάλης επιτυχίας, για τρίτη συνεχή χρονιά την παιδική μουσική θεατρική παράσταση, «Ο Πουλτσινέλα και το γελαστό δάσος» των Άννα Σεβαστή Τζίμα και Σύλβια Κουτσουφλάκη, σε σκηνοθεσία Θωμά Κινδύνη.

Το έργο, παρ’ όλο που μας παρουσιάζει τις περιπέτειες μια μαριονέτας, δεν είναι κουκλοθέατρο! Πρόκειται για μια μουσική θεατρική παράσταση με πέντε ηθοποιούς- μουσικούς, που παίζουν ζωντανά μουσικά όργανα δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να τα γνωρίσουν, να τα ακούσουν και να  τα δουν εν δράση.

Την σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Θωμάς Κινδύνης, ο οποίος καταφέρνει με την εξαιρετική του σκηνοθεσία να οδηγήσει τα παιδιά  στο μαγικό κόσμο του Πουλτσινέλα  χαρίζοντάς τους  μια αληθινά παιδική βιωματική παράσταση και δίνοντάς τους τα ερεθίσματα να βιώσουν πλήθος συναισθημάτων, καθώς επικοινωνούν και συμμετέχουν με τους ηθοποιούς σ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης.

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Κείμενο: Άννα Σεβαστή Τζίμα, Σύλβια Κουτσουφλάκη

Σκηνοθεσία: Θωμάς Κινδύνης

Σκηνογραφία – Ενδυματολογία: Άννα Σεβαστή Τζίμα

Μουσική: Ματίνα Τσιγκούνη, Ιωάννα Κιρκιλέση, Σύλβια Κουτσουφλάκη, Άννα Σεβαστή Τζίμα

 

ΠΑΙΖΟΥΝ:

Άννα Σεβαστή Τζίμα, Κλεονίκη Καραχάλιου, Δέσποινα Μητσιάλη, Ερμόλαος Κατζουρίδης, Τάσος Νταβάκος

info box

Είδος: 

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Κόστος: 

10 Ευρώ

Ώρες λειτουργίας: 

Κυριακή: 12:00 μ.μ

Τρόποι επικοινωνίας: 

Τηλ :: 210 3464002, 210 3464903
www.morfesekfrasis.gr

Διεύθυνση: 

ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, Αλκμήνης 13, Κάτω Πετράλωνα, 11854(η Αλκμήνης είναι η πρώτη παράλληλος της Πειραιώς στο ύψος του νέου Μουσείου Μπενάκη)

Πόλη: