Φρουτοπλανήτες

Με όλη μας την προσοχή στραμμένη στις ανάγκες των μικρών μας φίλων, δημιουργήσαμε ένα χώρο φιλόξενο και ζεστό. Βασική προυπόθεση για να βρεθείτε στο χώρο μας είναι να "φορέσετε" το καλύτερο σας χαμόγελο και είναι σίγουρο πως θα περάσετε αξέχαστα!!

Ο παιδότοπος "Φρουτοπλανήτες" βρίσκεται στο Εμπορικό κέντρο Athens Millenium στο Παγκράτι στον ισόγειο χώρο. Είναι ένας άνετος χώρος, ανοιχτός και φωτεινός όπου η κατασκευή με τα μυστικά περάσματα και το διαδραστικό παιχνίδι μονοπωλούν το ενδιαφέρον των παιδιών. Στον αίθριο χώρο του παιδότοπου οι γονείς μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους και ταυτόχρονα να παρακολουθούν τα μοναδικά παιχνίδια των παιδιών τους.

Και κάτι ακόμα, κάθε τετάρτη στις 19:00μ.μ. περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους να παίξουμε και να δημιουργήσουμε μαζί. Το θεατρικό παιχνίδι συναντά την ζωγραφική και τις κατασκευές και τα παιδιά εκφράζονται, σκέφτονται και δρουν πάνω σε θέματα που αφορούν τη φύση , την καθημερινότητα τους και γενικότερα τον κόσμο τους.

info box

Είδος: 

Για ηλικίες από: 

1-3
3-5
5-9

Κόστος: 

Δευτ - Πέμπτη 4 Ευρώ / Παρασκ - Σάβ.-Κυρ. & Σχολικές Αργίες : 5 Ευρώ (στην είσοδο περιλαμβάνεται χυμός Amita Fun και σπιτικό κείκ για το παιδί )

Ώρες λειτουργίας: 

Καθημερινά (Δευτέρα - Κυριακή) & Αργίες.10:00 - 22:00

Τρόποι επικοινωνίας: 

Τηλ.2107518200

Διεύθυνση: 

Υμηττού 110,Εμπ.Κέντρο"Athens Millenium, Παγκράτι

Πόλη: