Μinoan amusement park

Μια δροσιά παιχνιδιού και διασκέδασης…Εμπνευσμένο από τα φημισμένα αρχαία ανάκτορα της Κνωσού, Φαιστού και των Μαλίων το OUT OF THE BLUE, Capsis Elite Resort παρουσιάζει ένα εντελώς πρωτόγνωρο παραμυθότοπο και ιστορικό πάρκο ψυχαγωγίας, έκτασης 4.000 τ.μ.

 
Απευθύνεται σε όλα τα παιδιά από 4 έως 10,99 ετών.
 
Το Μινωικό πάρκο ψυχαγωγίας Capsis είναι το μοναδικό πάρκο μινωικής μυθολογίας στην Ελλάδα. Tα παιδιά ξεναγούνται μέσω του παιχνιδιού στον κόσμο του μινωικού και ελληνικού πολιτισμού και ο αρχαίος κόσμος ξαναζωντανεύει με ελκυστικό τρόπο μπροστά στα μάτια τους. Αποτελείται από το Μινωϊκό Παλάτι, μια σειρά από εξωτερικούς χώρους παιχνιδιού ενώ στην είσοδο του παλατιού δεσπόζει ο θρυλικός λαβύρινθος…
 
Ένα μοναδικό παιχνίδι στον εξωτερικό χώρο του παιδότοπου, με περισσότερα από 20 δωμάτια μινωικής διακόσμησης που επικοινωνούν μεταξύ τους. Ο "νικητής" φτάνει στον μίτο της Αριάδνης ενώ ο "χαμένος" πέφτει στην παγίδα του Μινώταυρου. Συμπεριλαμβάνεται το παιχνίδι του Αρχαιολόγου: Μια περιοχή μέσα στον λαβύρινθο όπου τα παιδιά, φορώντας το χαρακτηριστικό καπέλο του αρχαιολόγου επιδίδονται στην αναζήτηση ενός μοναδικού θησαυρού.
 

Οι κήποι που περιτριγυρίζουν το πάρκο είναι γεμάτοι από γειτονιές με χειροποίητα δεντρόσπιτα (ζωγραφισμένα επίσης με το χέρι) όπου παιδιά όλων των ηλικιών έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την μαγεία του παραμυθένιου Μινωϊκού κόσμου. Κατά τη διάρκεια των βραδινών ωρών οι πυρσοί που ανάβουν στα δεντρόσπιτα δημιουργούν μια μυθική ατμόσφαιρα όπου παραμύθι και πραγματικότητα γίνονται ένα.

Η χώρα του αδύνατου μπορεί να σας ξεγελάσει και να σας κάνει να πιστέψετε στις νεράϊδες. Μην φύγετε χωρίς να παίξετε κρυφτό ανάμεσα τους κορμούς των δέντρων…

 

info box

Είδος: 

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Τρόποι επικοινωνίας: 

Διεύθυνση: 

Αγ.Πελαγία, Ηράκλειο, Κρήτης

Πόλη: 

Πάρκα: