Ο Χαχά και η Χιχί

Το έργο έχει σταματήσει να παίζεται!!!

Παραστάσεις:Σάββατο15 Οκτώβριος 2011 ώς Σάββατο 28 Ιανουάριος 2012
Οι «Μορφές Έκφρασης» παρουσιάζουν την παιδική παράσταση «Ο Χαχά και η Χιχί» δύο παράξενα παιδιά ανακαλύπτουν τον σκοπό τους στη ζωή!, σε κείμενα και σκηνοθεσία της Άννας- Σεβαστής Τζίμα.

 

«Ο Χαχά και η Χιχί» δύο παράξενα παιδιά ανακαλύπτουν τον σκοπό τους στη ζωή! είναι ένα παιδικό έργο, εμπνευσμένο από το παραμύθι «Lαgrimas de risa» του Ισπανού  Joles Sennell. Η παράσταση βασίζεται στο σωματικό θέατρο και στην φαντασία, παρουσιάζεται από μια ηθοποιό και μια χορεύτρια και εναλλάσσει το λόγο με την κίνηση και τη ζωντανή μουσική. Χαρακτηριστικό της παράστασης είναι το κωμικό στοιχείο αλλά και η συμμετοχή των παιδιών είτε σωματικά είτε ρυθμικά στη ροή της ιστορίας.

Ο Χαχά και η Χιχί  είναι δυο παράξενα παιδιά που γεννήθηκαν χωρίς συναισθήματα! Μ’ ένα μαγικό φίλτρο οι γονείς τους καταφέρνουν να τα γεμίσουν χαρά. Ποιός όμως θα μπορούσε να είναι ο σκοπός τους στη ζωή; Τελικά αποφασίζουν να ταξιδέψουν πάνω από τη γη μ’ ένα αερόστατο, ώσπου μια απρόσμενη συνάντηση θα αλλάξει τα σχέδια τους.

Μια πολύ ζωντανή παράσταση για παιδιά από 4 έως 9 ετών που θα μας χαρίσει γέλιο, δράση αλλά και ευαισθησία σε θέματα που αφορούν τον πόλεμο, την ειρήνη, την αλληλοβοήθεια και υποστήριξη των λαών.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Κείμενο - Σκηνοθεσία: Άννα- Σεβαστή Τζίμα
Σκηνογραφία – Ενδυματολογία: Άννα- Σεβαστή Τζίμα, Βάγια Νικολακοπούλου
Μουσική: Αθανασία Νικολακοπούλου, Άννα Σεβαστή Τζίμα

ΠΑΙΖΟΥΝ: Ευγενία Παπαδάκη, Νάνσυ Κλαμπάτσα

info box

Είδος: 

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9

Τρόποι επικοινωνίας: 

Τηλ: 210 3464903 & 210 3464002

Διεύθυνση: 

ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, Αλκμήνης 13, Κ. Πετράλωνα

Πόλη: