Παιζώ....τοπος

Βρίσκεται στην Αγίας Αναστασίας 16, απέναντι από το Mediterranean Cosmos. Ο λόγος για τον «Παιζώτοπο» έναν ξεχωριστό και διαφορετικό παιδότοπο σε μια έκταση 8.500 τ. μ. για μικρούς και τους γονείς τους!

Εδώ τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να παίξουν όλες τις μέρες του χρόνου. Πιο συγκεκριμένα, τα μικρά παιδιά έχουν δικό τους χώρο με μπαλοπισίνα, σπιτάκια και χαμηλές τσουλήθρες. Από την άλλη μεριά, τα μεγαλύτερα διασκεδάζουν στα φουσκωτά και στα τραμπολίνα. Τον χειμώνα παίζουν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του κλειστού παιδότοπου, τραγουδάνε, χορεύουν με τους εμψυχωτές και διαγωνίζονται με τους φίλους τους. Το καλοκαίρι διασκεδάζουν στον υπαίθριο χώρο, όπου εκτός από τα παιχνίδια του παιδότοπου λειτουργούν  πίστες mini golf, τρενάκι καθώς και πίστα mini cart.

Οι γονείς μπορούν να εμπιστευτούν την επίβλεψη των παιδιών τους στο έμπειρο προσωπικό και να χαλαρώσουν με ένα φλιτζάνι καφέ, ξεφυλλίζοντας περιοδικά, παρακολουθώντας τηλεοπτικές εκπομπές ή σερφάροντας με το laptop τους στο Internet μέσα από το δωρεάν δίκτυο Wi-Fi.

Επίσης ο «Παιζώτοπος» αναλαμβάνει τη διοργάνωση  παιδικού πάρτυ ή τη δεξίωση βάπτισης για το νεοβάπτιστο μωρό σας.

Διαθέτει ακόμη μια αυτόνομη αίθουσα, όπου φιλοξενεί εκδηλώσεις παιδικών σταθμών και νηπιαγωγείων, χορούς σχολείων και φροντιστηρίων. Τέλος υπάρχει αρκετός χώρος για στάθμευση αυτοκινήτων. Ο «Παιζώτοπος» είναι ανοιχτός καθημερινά από τις 17.30 έως 22.00 και Σαββατοκύριακα από τις 10.30 έως 22.30.

 

info box

Είδος: 

Για ηλικίες από: 

1-3
3-5
5-9

Κόστος: 

6€ και συμπεριλαμβάνει παιχνίδι,χυμό και τόστ

Ώρες λειτουργίας: 

καθημερινά 17.30 ως 22.00 και σαββατοκύριακο-αργίες 10.30 ως 22.30

Τρόποι επικοινωνίας: 

Τηλ: 2310 474323
Κιν: 6978770493
www.παιζωτοποσ.gr

Διεύθυνση: 

Αγίας Αναστασίας 16, Απέναντι από το Mediterranean Cosmos

Πόλη: 

Ετικέτες: