Το καλοκαίρι θέλει διασκέδαση μέσω του Luna Fun Park!!!

Το πάρκο ψυχαγωγίας Luna Fun Park βρίσκεται στο κέντρο της τουριστικής περιοχής Τσιλιβή στη Ζάκυνθο και είναι το ιδανικό μέρος για αυτούς που θέλουν διασκεδάσουν το βράδυ μετά από μια όμορφη ήμερα σε παραλία.

Αποτελεί ένα χώρο διασκέδασης για όλες τις ηλικίες περιλαμβάνοντας πολλά ηλεκτρονικά παιχνίδια, σκοποβολή, ψάρεμα, τοίχο αναρρίχησης και συγκρουόμενα στο νερό. Στο πάρκο ψυχαγωγίας Luna Fun Park, οι πιο μικροί φίλοι του μπορούν να περάσουν φανταστικά με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα με πετάλια.

Η καρδιά του πάρκου είναι το ευρύχωρο κοκτέιλ μπαρ και η περιοχή με τα φουσκωτά κάστρα σε πολλά μεγέθη για ατελείωτο παιχνίδι με ασφάλεια

Η καφετέρια προσφέρεται κυρίως για τους γονείς και ενώ τα παιδιά θα διασκεδάζουν υπό την επίβλεψη έμπειρου προσωπικού, εκείνοι θα χαλαρώνουν πίνοντας τον καφέ τους, μία κρύα μπύρα, ένα κοκτέιλ ή απολαμβάνοντας ένα χάμπουργκερ, ένα γλυκό ή αλμυρές κρέπες. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά στην τηλεόραση σημαντικά αθλητικά γεγονότα.

Επισκεφτείτε το μεγάλο πειρατικό πλοίο για να προστατεύσετε την βασίλισσα και να βρείτε τον θησαυρό των πειρατών και δοκιμάστε τραμπολίνα, καθώς και ελαστικά σχοινιά που σας εκτοξεύουν ψηλά για ακροβατικά κόλπα.

Το Luna Fun Park διαθέτει μία χωμάτινη πίστα, όπου παιδιά ηλικίας 12 ετών έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν γουρούνα με 4 ρόδες.

Το πάρκο είναι ανοικτό από τις 5 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ κάθε μέρα!

info box

Είδος: 

Για ηλικίες από: 

1-3
3-5
5-9
9-12

Ώρες λειτουργίας: 

Το πάρκο είναι ανοικτό από τις 5 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ κάθε μέρα!

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ. 6945 474 963
www.lunafunpark.com
e-mail:lunafunpark@live.co.u

Διεύθυνση: 

Luna Fun Park, Τσιλιβή, Ζάκυνθος

Πόλη: 

Πάρκα: 

Ετικέτες: