Παιδικό εργαστήρι στην Ερέτρια

Πριν λίγες μέρες άνοιξε τις πόρτες του σε όλα τα παιδιά, το Παιδικό Εργαστήρι, στο λιμάνι της Ερέτριας. Είναι το πρώτο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών στο Νομό Εύβοιας και απευθύνεται σε όλα τα παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας.


Οι γονείς εμπιστεύονται τα παιδιά τους σε ένα χώρο κατάλληλα διαμορφωμένο για παιχνίδι, κίνηση, μουσική, εξερεύνηση και πειραματισμό με πληθώρα υλικών.

Μαζί με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, τα παιδιά καλλιεργούν την εκφραστική ελευθερία, το σώμα, τις αισθήσεις, την ανάγκη τους για επικοινωνία και συνεργασία. Το Πρόγραμμα, στο Παιδικό Εργαστήρι, προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις ώρες που ο κάθε γονιός χρειάζεται, καθώς και την ηλικία του κάθε παιδιού και προκαλεί το ενδιαφέρον για δοκιμή, λάθη, μάθηση.

Η παρακολούθηση του κάθε προγράμματος δεν είναι καθημερινά υποχρεωτική και ο γονιός πληρώνει μόνο τις ώρες που επιθυμεί. Το Παιδικό Εργαστήρι λειτουργεί καθημερινά 8:00 – 3:00 και Παρασκευή – Σάββατο 5:30 – 8:00 το απόγευμα, ,όχι με τη μορφή φύλαξης αλλά με ένα νέο δημιουργικό πρόγραμμα, που δίνει κίνητρα στα παιδιά για γνώση και δημιουργία.

Για περισσότερες φωτογραφίες και πληροφορίες επισκεφθείτε και το προφίλ στο facebook facebook.com/ErgastiriEretria

info box

Είδος: 

Για ηλικίες από: 

1-3
3-5
5-9
9-12

Ώρες λειτουργίας: 

Το Παιδικό Εργαστήρι λειτουργεί καθημερινά 8:00 – 3:00 και Παρασκευή – Σάββατο 5:30 – 8:00 το απόγευμα

Τρόποι επικοινωνίας: 

Τηλ.: 22290 60101

Διεύθυνση: 

Παιδικό Εργαστήρι -Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών
Αμαρυσίας Αρτέμιδος & Κανάρη 1 (ferry-boat)
Ερέτρια

Πόλη: