Eγκαίνια της Seferland - Ο παιδότοπος του Μάρκου Σεφερλή

Την  Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012 στις 18:00 έγιναν τα εγκαίνια της  Seferland . Μικροί και μεγάλοι με τον Μάρκο - Πειρατή ταξίδεψαν με ένα μοναδικό καράβι στην χώρα του ονείρου. Το pamebolta.gr ήταν εκεί για να σας μεταφέρει όλες τις λεπτομέρειες .....
 
Ενώ περιπλανιόμασταν στους δρόμους του Περιστερίου είδαμε να ξεπροβάλει  μπροστά μας ένα τετράστιο πειρατικό καράβι !!!! όλα τα παιδιά που ήταν έξω από την Seferland είχανε μείνει και το κοιτάζανε μαγεμένα!!!!!
Εγκαίνια της Seferland
 
Αφού ξυπνήσαμε από το όνειρο είπαμε να πλησιάσουμε και μας υποδέχτηκαν όλοι οι ήρωες της Disney,
 
Εγκαίνια της Seferland

Την  Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012 στις 18:00 έγιναν τα εγκαίνια της  Seferland . Μικροί και μεγάλοι με τον Μάρκο - Πειρατή ταξίδεψαν με ένα μοναδικό καράβι στην χώρα του ονείρου.


 

Το pamebolta.gr ήταν εκεί για να σας μεταφέρει όλες τις λεπτομέρειες .....

 
Ενώ περιπλανιώμασταν στους δρόμους του Περιστερίου είδαμε να ξεπροβάλει  μπροστά μας ένα τεράστιο πειρατικό καράβι !!!! όλα τα παιδιά που ήταν έξω από την Seferland είχανε μείνει και ο κοιτάζανε μαγεμένα!!!!!
 
Εγκαίνια της Seferland

Αφού ξυπνήσαμε από το όνειρο είπαμε να πλησιάσουμε εκεί μας υποδέχτηκαν όλοι οι ήρωες της Disney, Οι κοπέλες στην είσοδο ήταν ευγενέστατες σε καλωσόριζαν με χαμόγελο και ευχάριστη διάθεση.
Εγκαίνια της SeferlandΜπαίνοντας μέσα αισθανθήκαμε ότι ήμασταν στον βυθό της θάλασσας ...ψαράκια και δύτες κρεμόντουσαν πάνω από  το κεφάλι μας , δελφίνια και χταπόδια ήταν έτοιμα να ξεπηδήσουν από τους τοίχους και τα παιχνίδια που υπήρχαν στον χώρο ξετρέλαναν τα πιτσιρίκια.

Εγκαίνια της Seferland

Στην συνέχεια ανεβήκαμε στον 2 όροφο στον οποίο αισθανόσουν ότι μεταμορφωνόσουν σε πειρατή και ζούσες μέσα σε ένα ξύλινο καράβι, Η διακόσμηση μοναδική και τα παιχνίδια επιλεγμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να παίζει δίπλα δίπλα ένα 10χρονο με ένα 1 έτους χωρίς να ενοχλεί το ένα το άλλο.

Εγκαίνια της SeferlandΟ Μάρκος  Σεφερλής με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη καλωσόριζε όλα τα παιδάκια και τα έπαιρνε αγκαλιά για να βγάλουν μαζί φωτογραφίες. Υπήρχε πάρα πολύ προσωπικό ώστε να προσέχει τα μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα και να διασκεδάζουν όμορφα τα παιδιά μας παρά το πλήθος κόσμου που υπήρχε.

Ολόκληρες πόλεις με παιχνίδια, κατασκευές, ζωγραφική,Ποδόσφαιρο , WII, παιδότοπος για βρέφη ήταν μερικά από τα πράγματα τα οποία ξετρέλαναν τα παιδιά.

Και αφού είχαν όλα τα πιτσιρίκα ξεπνεόσει από το παιχνίδι πηγαίναν αμέσως στα bar του καραβιού όπου υπήρχε δωρεάν ποπ κορν, χυμούς, νερό, καφέδες και γρανίτες για όλους.Εγκαίνια της Seferland

Η δυνατή παιδική μουσική και τα παιδικά γέλια αντιχούσαν σε όλο το καράβι μέχρι αργά το βράδυ

Στην συνέχεια μεταφερθήκαμε στον τρίτο όροφο στο οποίο μας περίμενε ένας  φανταστικός χώρος γεμάτος 11 μακέτες με Ελληνικές μάχες, θεούς του Ολύμπου κλπ και φυσικά το γραφείο του καπετάνιου του πλοίου με όλα του τα πράγματα.

Ο φωτισμός και η διακόσμηση πραγματικά μας ταξίδεψε για τα καλά.

Καλά ταξίδια Μάρκο με το πειρατικό σου καράβι.......Λίγα λόγια για την Seferland

Που: Φιλικών 86 κ Βάμβα, στο Περιστέρι.Εγκαίνια της Seferland

Ένας νέος χώρος για μικρούς και μεγάλους άνοιξε τις πόρτες του στο Περιστέρι, με την υπογραφή του μοναδικού Μάρκου Σεφερλή!!!

Η «Seferland» είναι ένας πολυπαιχνιδοχώρος, ένα μεγάλο πειρατικό καράβι (στην κυριολεξία), που ταξιδεύει μικρούς και μεγάλους στο χώρο και το χρόνο!


Στο ισόγειο - τον καταγάλανο βυθό - σας καλωσορίζουν τα ψάρια, οι γοργόνες, ένα γιγάντιο χταπόδι και αμέτρητα εναλλακτικά παιχνίδια.

Στον πρώτο όροφο - τα αμπάρια - πειρατές, μία μεγάλη θεατρική σκηνή και πολλά υλικά για δημιουργικές κατασκευές, απασχολούν τους μικρούς μας φίλους.

Eγκαίνια της Seferland - Ο παιδότοπος του Μάρκου ΣεφερλήΣτον δεύτερο όροφο - την καμπίνα του καπετάνιου - μικροί και μεγάλοι ταξιδεύουν στο χρόνο και την ιστορία. Έντεκα μακέτες από ιστορικά γεγονότα του Ελληνισμού, τις οποίες ο Μάρκος, ως «Προφέσορας» της Ιστορίας, παρουσιάζει με το δικό του μοναδικό τρόπο!

Ψυχαγωγία, χαρά, παιχνίδι, ιστορία και φαντασία, όλα μέσα σε ένα καράβι!

Σαλπάρουμε!!!

info box

Για ηλικίες από: 

1-3
3-5
5-9

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος Ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

29/10/2012 - 18:00

Σχόλια

teleio

teleio

teleio

teleio