10ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος»

Ο επετειακός 10ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» διοργανώνεται από τον Μ.Ε.Α.Σ. Τρίτων Θεσσαλονίκης και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ., την AIMS και υποστηρίζεται από τους θεσμικούς πολιτειακούς φορείς, καθώς και τους εθελοντικούς φορείς υποστήριξης, όπως αυτοί φαίνονται στον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης www.alexanderthegreatmarathon.org και www.atgm.gr.

 

Η άθληση και η κοινωνική ευαισθησία «τρέχουν» μαζί, στον επετειακό 10ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», την Κυριακή 5 Απριλίου 2015. Μέσω του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς της διοργάνωσης, θα συμμετέχουν περισσότερα από 30 ιδρύματα-φορείς, που επιτελούν σπουδαίο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα «όλοι μπορούμε, όλοι συμμετέχουμε» σε ανθρώπους κάθε ηλικίας και φυσικά σε άτομα με αναπηρίες, που κάθε χρόνο στηρίζουν έμπρακτα το θεσμό με την συμμετοχή τους.

 

Ένας από αυτούς και η ΠΝΟΗ ΕΛΠΙΔΑΣ, η οποία καλεί εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές να συμμετέχουν, συνδυάζοντας τη χαρά της άθλησης με την ικανοποίηση ότι ενισχύουν το φορέα αυτόν, βοηθώντας ανθρώπους που χρειάζονται τη φροντίδα και την υποστήριξη όλων μας.

Με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνουμε ότι η Αστική Μη κερδοσκοπική Εταιρεία με εθελοντική Φιλανθρωπική δράση Ελληνική Οργάνωση Πρόνοιας & Ισότητας «ΠΝΟΗ ΕΛΠΙΔΑΣ», με έδρα το Τριάδι Θεσσαλονίκης, υποστηρίζει οικογένειες & φορείς της πόλης μας σε υλικά αγαθά (και κυρίως σε είδη πρώτης ανάγκης). Συμμετέχουμε σε διάφορες εκδηλώσεις, επιδιώκοντας συνεργασίες, με στόχο την κοινωνική ευαισθητοποίηση των πολιτών, αλλά και την οικονομική ενίσχυση του φορέα, ώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει περιστατικά, τα οποία εξακριβωμένα έχουν την ανάγκη στήριξής μας σε βασικά είδη.

Το έργο της ΠΝΟΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ πραγματοποιείται 365 ημέρες το χρόνο. Από το 2011 λαμβάνει χώρα μία μόνιμη προσπάθεια εξασφάλισης αξιοπρεπούς διαβίωσης για πολλούς συνανθρώπους μας και ταυτόχρονη συνεργασία με 55 φορείς πανελλαδικά.

Στο παραπάνω πλαίσιο συμμετέχουμε με ομάδα δρομέων στον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος».

Σας καλούμε λοιπόν στο τεράστιο αυτό γεγονός της πόλης μας, να γίνετε αρωγοί στον αγώνα μας, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ με την ομάδα της ΠΝΟΗ ΕΛΠΙΔΑΣ.

Αντίτιμο συμμετοχής βασικού πακέτου αθλητικού εξοπλισμού και συμμετοχής

 

Συμμετοχή

 

* Το εκπτωτικό πακέτο αφορά στους άνεργους, φοιτητές, μαθητές, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, οι οποίοι θα πρέπει να προσκομίσουν ή αποστείλουν το εν ισχύ αποδεικτικό παραστατικό ιδιότητας τους με fax ή με email, αμέσως μετά την εγγραφή τους.

Το φοιτητικό αντίτιμο ισχύει για φοιτητές που δεν έχουν υπερβεί το 30ο έτος της ηλικίας τους.

** Η δωρεάν συμμετοχή των μαθητών γίνεται μόνο μέσω ομαδικής δήλωσης του σχολείου τους, συνοδευόμενη από τις δηλώσεις συγκατάθεσης των κηδεμόνων τους και μόνο για το Δρόμο 5.000μ.

Για τη συμμετοχή σας επικοινωνήστε μαζί μας ή συνδεθείτε στο παρακάτω λινκ: http://www.seekmeetspeak.gr/index.php/el/blog/55-marathon-2015

 

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΛΗΓΟΥΝ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 !

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

05/04/2015 - 08:00