1ος Ποδηλατικός Γύρος Σύρου

Ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σύρου διοργανώνει τον 1ο Ποδηλατικό Γύρο Σύρου την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012.

Η αφετηρία θα είναι στη θέση "Καμάρα" (Άνω Σύρος) και η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι ποδηλάτες θα είναι: Άνω Σύρος, Πλατεία Ηρώων (διαμέσου Λαλακιάς), Γαλησσάς, Φοίνικας, Ποσειδωνία, Μέγας Γυαλός, Βάρη με σημείο τερματισμού την Πλατεία Μιαούλη.

Η έναρξη θα δοθεί στις 10:00 το πρωί ενώ οι ποδηλάτες θα χρειαστεί να προσέλθουν στο χώρο από τις 9:30 το πρωί για να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.

Στη διαδρομή θα υπάρχουν σημεία στα οποία οι τοπικοί πολιτιστικοί σύλλογοι θα προσφέρουν νερά και αναψυκτικά προς τους συμμετέχοντες. Ο τερματισμός στην πλατεία Μιαούλη θα επιφυλάσσει πολλά δώρα για τους συμμετέχοντες και πολλές εκπλήξεις για όλους τους θεατές, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα και μπλουζάκια με οικολογικά μηνύματα (χορηγία ΦΟΔΣΑ).

Παράλληλα η ομάδα ραδιοφωνικών παραγωγών του ΑιγαίοLive 95,8 στο πλαίσιο της εκδήλωσης διοργανώνει ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή στην Πλατεία Μιαούλη που θα μεταδοθεί από το κινητό στούντιο του σταθμού. Η εκπομπή θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και θα διαρκέσει μέχρι τη λήξη του ποδηλατικού γύρου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια, θα γίνεται ζωντανή τηλεφωνική σύνδεση με τον ανταποκριτή του σταθμού, ο οποίος θα παρακολουθήσει όλη τη διαδρομή των ποδηλατών και θα ενημερώνει τους ακροατές για τις εξελίξεις, ενώ θα γίνεται σχολιασμός από τους παραγωγούς και το κοινό.

Φυσικά, ενδιάμεσα θα ακούγονται οι μουσικές επιλογές του σταθμού. Η μετάδοση θα γίνεται και μέσω internet, από το www.aigaiolive.gr.

Ο 1ος Ποδηλατικός Γύρος Σύρου δεν είναι αγωνιστικός αλλά μια βόλτα στο νησί ώστε να γνωρίσουμε όλοι καλύτερα τις δυνατότητες που μας προσφέρει το ποδήλατο ως μεταφορικό μέσο, ως τρόπο άσκησης και γενικότερα ως τρόπο ζωής.

Οι φίλοι του ποδηλάτου που θέλουν να συμμετάσχουν αλλά δεν διαθέτουν ποδήλατο, θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν ένα από τα ποδήλατα που θα χορηγήσει ειδικά για εκείνη την ημέρα το Maistrali Bicycle Rental (μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων).

Σας περιμένουν όλους εκεί για ένα γύρο, γύρω από τη Σύρο. Πληροφορίες: e-mail: info@pkde.gr, τηλ. 22810 85190

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Κόστος: 

Δωρεάν

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

14/10/2012 - 10:00