Χριστούγεννα στο Athens Heart

Το athensheart είναι έτοιμο να υποδεχθεί τα Χριστούγεννα. Η Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση έχει ολοκληρωθεί  και το εμπορικό κέντρο θα είναι σε γιορτινή ατμόσφαιρα με τα happenings που θα πλαισιώνουν και θα συμπληρώνουν τη θεματική διακόσμηση παροτρύνοντας τα μικρά παιδιά να συμμετέχουν και να διασκεδάσουν. Σε όλο το εμπορικό κέντρο υπάρχουν τεράστιες "φυσαλίδες" σε κόκκινο, πράσινο και άσπρο χρώμα  οι οποίες είναι κρεμασμένες από την οροφή και φτάνουν μέχρι και το Επίπεδο 0.

Στην reception έχει τοποθετηθεί ένα stage με τρεις μεγάλες γυάλες που στο εσωτερικό τους το χιόνι δεν σταματάει ποτέ να πέφτει και προετοιμάζει τους επισκέπτες για τα θεματικά stage που θα συναντήσουν σε όλα τα επίπεδα του athensheart.

Στην κεντρική πλατεία μέσα σε ένα εντυπωσιακό stage ένας ανιματέρ ξωτικό θα δέχεται καρτούλες με ευχές από τα παιδάκια και κάθε φορά που μία καρτούλα θα πέφτει μέσα σε στη μαγική γυάλα ο Άγιος Βασίλης (καρικατούρα) θα βγάζει φυσαλίδες από ένα παιχνίδι σαπουνόφουσκας που θα κρατάει. Παράλληλα θα διεξάγεται διαγωνισμός με δώρο ένα ταξίδι στη Disneyland στο Παρίσι και η κλήρωση θα γίνει στις 11 Ιανουαρίου.

Athensa heartΟι επισκέπτες μπορούν να γευτούν λαχταριστές βάφλες με σοκολάτα ή  ολόφρεσκα ποπ κόρν ακόμη και μαλλί της γριάς από τα καλαίσθητα κιόσκια που έχουν τοποθετηθεί στην πλατεία. Στον ίδιο χώρο θα υπάρχει ένα stage για τους μουσικούς και τον dj που κάθε μέρα από τις 6 έως και 31 Δεκεμβρίου θα αναλάβουν να δώσουν μια χαρούμενη νότα στο εμπορικό κέντρο. Τα δερμάτινα σαλόνια  έχουν μεταμορφωθεί σε ζεστές Χριστουγεννιάτικες γωνιές.

Στο  Επίπεδο 0 του εμπορικού κέντρου  ο Άγιος Βασίλης θα φωτογραφίζεται με τα παιδιά σε ένα χιονισμένο δάσος με έλκηθρα και τάρανδους και θα τους μοιράζει παιχνιδάκι που βγάζει φυσαλίδες. Παράλληλα θα παίρνουν και σοκολάτες. Συνολικά θα μοιράσουμε 45.000 σοκολάτες M&M's . Τα παιδάκια εκτός από το δωράκι τους θα παίρνουν  δωρεάν και την αναμνηστική φωτογραφία με τον ΄Αγιο Βασίλη

Παράλληλα στο Επίπεδο 2 του athensheart θα υπάρχει ένα τεράστιο τρενάκι  που θα έχει επάνω σιντριβάνι αληθινής σοκολάτας και ένας ανιματέρ ντυμένος «μπισκότο» θα μοιράζει mash mellow βουτηγμένα σε ζεστή σοκολάτα και σοκολάτες.Athens Heart

Στο Επίπεδο 3 έχει στηθεί ένα καλαίσθητο Carousel  και  ένα μεγάλο δέντρο. Πολλά φωτάκια έχουν φωτίσει  και τη  τζαμαρία  επί της Πειραιώς.

Η πρόσοψη επί της Πειραιώς έχει φωτιστεί και μια μεγάλη κόκκινη μπάλα έχει στολίσει την είσοδο εξωτερικά.

Η ενέργεια των Χριστουγέννων θα υποστηριχθεί με  δυνατό πρόγραμμα καταχωρήσεων, ραδιοφωνική καμπάνια και δελτία τύπου.

Επειδή η αίσθηση των Χριστουγέννων δεν μπορεί  να μεταφερθεί με φωτογραφίες σας προσκαλούμε να περάσετε  από το athensheart και να ταξιδέψετε για λίγο στη ... χώρα των ευχών και να ζήσετε τη μαγεία των γιορτινών ημερών.

 

info box

Για ηλικίες από: 

0-1
1-3
3-5
5-9
9-12
12+

Κόστος: 

Δωρεάν

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

από τις 01/12/2009 - 10:00 έως τις 07/01/2010 - 21:00