Χριστουγεννιάτικη γιορτή για παιδιά στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών ΑΠΘ ( Θεσσαλονίκη)

Τι περιμένει τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών ΑΠΘ στη Χριστουγεννιάτικη Παιδική Γιορτή που πραγματοποιείται το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι;

Συμμετοχή σε ένα λαϊκό, παραδοσιακό παραμύθι, σε δημιουργικά εργαστήρια, επιτραπέζια παιχνίδια, ξωτικά που κρύβουν πολλές-πολλές εκπλήξεις, χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από χορωδίες, μπαζάρ με εκδόσεις και ιδέες για πρωτότυπα Χριστουγεννιάτικα δώρα και ένα σιντριβάνι σοκολάτας!

Το πρόγραμμα

11.00-11.30: Χορωδία Τελλογλείου
Στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος η χορωδία ενηλίκων του Τελλογλείου, «CantusArte», υπό τη Διεύθυνση της Άλκιστις Τόγια, θα ερμηνεύσει Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, κάλαντα, αλλά και αποσπάσματα από όπερες του Verdi.
12.00-12.45: Η Πλούμπω κι η Μαλάμω, παραδοσιακό, λαϊκό παραμύθι
Το αμφιθέατρο θα γεμίσει ζαβολιάρηδες καλικάντζαρους, καθώς η Ιωάννα Παγιατάκη, ηθοποιός του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, θα αφηγηθεί με διαδραστικό τρόπο στους μικρούς μας φίλους (4-9 ετών) το παραδοσιακό, λαϊκό παραμύθι «Η Πλούμπω και η Μαλάμω».

Παράλληλες εκδηλώσεις
- Στον πρώτο όροφο του Τελλογλείου θα κατασκευαστεί ένα Σιντριβάνι σοκολάτας για να βουτήξετε μέσα σουβλάκια τσουρεκιού.

-Στο ισόγειο του Ιδρυματος εκπαιδευτές και εκπαιδεύτριες από τα δημιουργικά εργαστήρια του Τελλογλείου θα βοηθούν τα παιδιά να δημιουργήσουν με απλά υλικά κάρτες, στολίδια και μουσικά όργανα.

- Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν τα μοναδικά επιτραπέζια του Playhouse.

- Στον εκθεσιακό χώρο η χορωδία του ΙΕΚ Ακμή θα ερμηνεύει χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα.

- Ακόμη, στο μπαζάρ του Ιδρύματος θα υπάρχουν εκδόσεις του Τελλογλείου, και προτάσεις για χριστουγεννιάτικα δώρα σε συγγενείς και φίλους σε προσιτές τιμές.

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος Ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

14/12/2013 - από τις 11:00 έως τις 17:00