Τριήμερο εκδηλώσεων του Ν.Π.Δ.Δ «ΘΟΡΙΚΟΣ» του Δήμου Λαυρεωτικής.

Με ένα τριήμερο εκδηλώσεων ολοκληρώνεται το φετινό εορταστικό πρόγραμμα του Ν.Π.Δ.Δ «ΘΟΡΙΚΟΣ» του Δήμου Λαυρεωτικής. Οι τρεις εκδηλώσεις που  ξεκινούν στις 28/12/2014 είναι:

Κυριακή 28/12/2014, ώρα 17:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Κερατέας

Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι Κατασκευών για παιδιά. Ένα δημιουργικό δίωρο όπου τα παιδιά θα φτιάξουν έξι κατασκευές τις οποίες και θα πάρουν μαζί. Το εργαστήρι οργανώνεται σε συνεργασία με τους συλλόγους «Απόλλων», «Λύκειο των Ελληνίδων», «Το Κοπανέλι», «Μνησιμάχη», Εργαστήρι Κεραμικής της «Χρυσής Τομής» καθώς και με το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού. Στο τέλος ένα σιντριβάνι σοκολάτας θα επιβραβεύσει τις προσπάθειες των παιδιών και θα τους χαρίσει μια γλυκιά ανάμνηση.

Δευτέρα 29/12/2014, ώρα 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Κερατέας

Παιδική θεατρική παράσταση «Τα μεγάλα ψέματα του μικρού Ερμή» από την ομάδα Κοπέρνικος. Η παράσταση παρουσιάζεται για δεύτερη χρονιά με μεγάλη επιτυχία, στη μουσική βιβλιοθήκη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και στόχο έχει να εξοικειώσει τα παιδιά με τις έννοιες της βιβλιοθήκης και της φιλαναγνωσίας. Το κείμενο του έργου είναι των Άγγελου Αγγέλου και Έμης Σίνη και η σκηνοθεσία της ομάδας Κοπέρνικος & Βάσιας Παρασκευοπούλου.

 

Τρίτη 30/12/2014, ώρα 19:00 στο Μηχανουργείο Λαυρίου

Παράσταση κουκλοθέατρου «Όσο πιο γρήγορα» από την ομάδα κουκλοθέατρου «Τα Φτερά του μύθου». Η παράσταση που σκηνοθετεί ο Ελισσαίος Βλάχος, είναι βασισμένη στην κινηματογραφική ταινία «Τα παιδιά του Παραδείσου» του Ματζίντ Ματζιντί. Δυο μικρά αδέλφια, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, βρίσκονται ξαφνικά αντιμέτωπα με ένα πρόβλημα, όταν κατά λάθος το αγόρι χάνει τα παπούτσια της αδελφής του. Η οικονομική κατάσταση της οικογένειας δεν επιτρέπει την αγορά νέων παπουτσιών κι αυτό τα παιδιά το γνωρίζουν. Αποφασίζουν να διαχειριστούν μόνα τη δυσκολία και να μοιραστούν τα παπούτσια του αγοριού προκειμένου να πάνε στο σχολείο τους. Μια τρυφερή και ευαίσθητη ιστορία με πρωταγωνιστές δύο παιδιά που κατορθώνουν μέσα από την συνεργασία και την αγάπη τους να κερδίσουν με αξιοπρέπεια τον αγώνα της ζωής τους. Ένα μοναδικό κουκλοθέατρο σε μια παράσταση για μικρούς και μεγάλους.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

28/12/2014 - 17:00