Τρελοxριστούγεννα παρέα με τον Garfield στο AVENUE

Φέτος τα Χριστούγεννα ο πονηρός & κατεργάρης Garfield θα βρίσκεται στο Εμπορικό Κέντρο AVENUE από τις 6 - 31 Δεκεμβρίου. Έτοιμος για πολλά παιχνίδια και εκπλήξεις θα περιμένει τους μικρούς του φίλους για να διασκεδάσουν, να γευτούν λιχουδιές και να φωτογραφηθούν μαζί του αλλά και για να κερδίσουν πολλά - πολλά δώρα!

Το AVENUE θα γεμίσει με τις δημιουργικές γωνιές του Garfield για τους μικρούς του φίλους, όπου παρέα θα περάσουν αξέχαστα τις φετινές γιορτές. Το εργαστήριο κατασκευών & στολιδιών για δημιουργικό παιχνίδι, τη γωνιά με τα γλυκά για λαχταριστές λιχουδιές & τη γωνιά παραμυθιού δίπλα στο τζάκι για αναπαυτική απόλαυση της ταινίας του Garfield, ζωγραφιές και όμορφα παραμύθια.

Μέχρι όμως ο Garfield να συναντήσει τους μικρούς του φίλους, το AVENUE τους επιφυλάσσει και άλλες εκπλήξεις νωρίτερα. Ήδη στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου βρίσκεται ένα παραμυθένιο Carousel για όλα τα παιδιά, το οποίο μπορούν να απολαύσουν δωρεάν με αγορές από συγκεκριμένα καταστήματα, ενώ το Δεκέμβριο στο Volta Fun Park του AVENUE θα προστεθεί ένα παγοδρόμιο 267 τμ για ασταμάτητη διασκέδαση στον πάγο!

Αυτά τα happenings, σε συνδυασμό με τη μοναδική ατμόσφαιρα και τον φιλόξενο, φιλικό χαρακτήρα του AVENUE, απογειώνουν τη διάθεση και εγγυώνται στους φίλους του εμπορικού κέντρου ευχάριστες εορταστικές στιγμές. 

info box

Για ηλικίες από: 

1-3
3-5
5-9
9-12
12+

Κόστος: 

Δωρεάν

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

από τις 06/12/2010 - 13:34 έως τις 13/12/2010 - 13:34