Τελευταία Παράσταση για τον «ΑΛΑΝΤΙΝ» ( Θεσσαλονίκη)

ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ την Κυριακή  21 Απριλίου στις 4:15 το απόγευμα για τον «ΑΛΑΝΤΙΝ» στο «Θέατρο Κολοσσαίον»,  την εκπληκτική θεατρική μουσική παράσταση βασισμένη στα παραμύθια της Ανατολής «Χίλιες και μια Νύχτες».

Ιπτάμενα χαλιά, παζάρια της Ανατολής, σπηλιές γεμάτες θησαυρούς, μαγικά λυχνάρια όλα ζωντανεύουν με τρόπο μαγικό και εντυπωσιακό, σ’ ένα από τα λίγα έργα της Παγκόσμιας λογοτεχνίας που έχουν συγκινήσει τόσο την ανθρώπινη φαντασία και έχει μείνει ανεξίτηλα στη μνήμη όλων.

Μια θεατρική παράσταση γεμάτη περιπέτεια, μυστήριο, μαγεία, γέλιο, χορό, ζωντανή μουσική, τραγούδι που θα μαγέψει και θα κερδίσει τις καρδιές σας.

Τη μαγευτική εκδοχή της ιστορίας αυτής, σκηνοθετεί η καταξιωμένη ηθοποιός Ταμίλλα Κουλίεβα που έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά σημαντικά έργα του θεάτρου και του κινηματογράφου. Έχει σπουδάσει σκηνοθεσία στο φημισμένο Κρατικό Ινστιτούτο Πολιτισμού στη Μόσχα και έχει σκηνοθετήσει τον «Κλέφτη της Βαγδάτης», την «Ορχήστρα» του Ζαν Ανούιγ  κ.α. Την ποιότητα της νέας αυτής διασκευής του έργου υπογράφει ο Φώτης Σπύρος γνωστός από τις σειρές «Κόκκινο δωμάτιο», «Δύο Ξένοι», «Περί ανέμων και υδάτων» κ.α.

Μια ευρηματική παράσταση που μετουσιώνεται σε γιορτή κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των μικρών και όχι μόνο θεατών σε όλη την διάρκεια της, με τη μαγεία, τη μουσική, τις χορογραφίες, τα τραγούδια , το χιούμορ και τα ειδικά εφέ.

Το έργο μιλά για την ανθρώπινη θέληση, την αιώνια μάχη του δίκαιου με το άδικο, την αγάπη και το μίσος. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Με την υπομονή και την επιμονή ο καθένας μπορεί να κερδίσει τους στόχους που έχει βάλει στη ζωή του. Μπορεί να καταφέρει να αποκτήσει αυτό που πραγματικά επιθυμεί .

Ένα συναρπαστικό έργο που πρέπει να δείτε.

Σκηνοθεσία: Ταμίλλα Κουλίεβα

Μετάφραση-Διασκευή: Φώτης Σπύρος

Σκηνικά – Κοστούμια: Αλεξάνδρα Μπουσουλέγκα, Ράνια Υφαντίδου

Χορογραφία: Μαριάνθη Ψωματάκη

Μουσική επιμέλεια: Παναγιώτης Αργυριάδης 

Μουσική σύνθεση: Δημήτρης Οικονόμου

Φωτισμοί : Γιώργος Ζήγκας

Επεξεργασία εικόνας – Video: Δημήτρης Κουτσιαμπασάκος

Βοηθός σκηνοθέτη: Καλλιόπη Σαβρανίδου

Παίζουν: Αλέξανδρος Καλτσίδης, Σεβαστή Δονσούζη, Κωνσταντίνος Κοτρότσιος, Στέλλα Κοπάνου, Έλενα Παντελίδου, Περικλής Σταύρου, Θεοδόσης Φυλακτός .

Καθημερινές παραστάσεις για σχολεία.

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12

Πόλη: 

Κόστος: 

Τιμή εισιτηρίου:10€, Παιδικό 8€ Οικογενειακό 3 ατόμων και άνω:8€ ανά άτομο Άνεργοι, πολύτεκνοι, φοιτητικά :8€

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

21/04/2013 - 16:15