Ταξίδι στο διάστημα στο Art2Art ( Θεσσαλονίκη)

Αφήγηση και δραματοποίηση παραμυθιού σε συνδυασμό με θεατρικό και μουσικοκινητικό παιχνίδι και χειροτεχνίες για παιδιά 2,5-6 ετών.

“… Μια ομάδα εξερευνητών που ζούσε πολλούς αιώνες μετά από το σήμερα αποφασίζει να πάει ένα φανταστικό ταξίδι στον Άρη. Υπάρχει ζωή σε αυτόν τον πλανήτη; Κι αν υπάρχει είναι φίλοι ή εχθροί μας; …" 

Τα παιδιά μέσα από θεατρικά παιχνίδια και τον αυτοσχεδιασμό μεταμορφώνονται σε μια παρέα μικρών εξερευνητών έτοιμοι να ανακαλύψουν τα μυστικά του διαστήματος.

Παίζοντας ηχητικά-μουσικοκινητικά παιχνίδια γίνονται αστροναύτες που ταξιδεύουν με τους μεγάλους και λαμπερούς πυραύλους τους στο διάστημα.

Με την αφήγηση, του υπέροχου παραμυθιού «Ένα φανταστικό ταξίδι στο διάστημα», τα παιδιά εμπνέονται και με πολλή φαντασία κατασκευάζουν αστροναύτες και πολύχρωμους πυραύλους, που θα πάρουν μαζί τους φεύγοντας.

Συντονίζει η Μαρία Μαλεζά, Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.

Απαραίτητη η παρουσία/συμμετοχή των γονιών.

Δηλώσεις συμμετοχής/κρατήσεις θέσεων, έως Παρασκευή 06/03, με αποστολή προσωπικών στοιχείων (ονοματεπώνυμο & τηλέφωνο) καθώς και αριθμό παιδιών, με μήνυμα στο s.art2art.s@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6944778263.

Κόστος συμμετοχής 8€. 
Στα αδέρφια γίνεται έκπτωση 15%.

Οι γονείς/συνοδοί δεν χρεώνονται για την είσοδο και παραμονή τους στο χώρο του εργαστηρίου.

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται 23% ΦΠΑ, καθώς και καφές, χυμός μαζί με σπιτικό απογευματινό σνακ για τους μικρούς μας φίλους.

Που:Art2Art Παπάφη 149,Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη
1ος Όροφος

info box

Για ηλικίες από: 

1-3
3-5
5-9

Πόλη: 

Κόστος: 

Κόστος συμμετοχής 8€. Στα αδέρφια γίνεται έκπτωση 15%.

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

07/03/2015 - από τις 18:30 έως τις 19:30