Σινεμά στο πιάτο 2010 - Kids Festival

TO ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ KIDS FESTIVAL παρουσιάζει ένα μοναδικό φεστιβάλ ταινιών-γdoraεύσεων-παραμυθιών και παιχνιδιών για παιδιά από 4 ετών με προβολές παιδικών ταινιών και παράλληλες εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες πριν και μετά την ταινία, όπως αφήγηση παραμυθιού, παιχνίδια με τον Μπομπ Σφουγγαράκη και τη Ντόρα την Εξερευνήτρια που θα υποδέχονται τα παιδιά στον κινηματογράφο.

Προβολή παιδικών ταινιών  :

Κυριακή 7 Μαρτίου στις 12:00
Κινηματογράφος: Απόλλων Cinemax Class
(Σταδίου 19, Τηλ : 2103236811)
WALL-E / ΓΟΥΟΛ-Υ (2008) - μεταγλωττισμένηΓΟΥΟΛ-Υ
ΣκηνοθέτΣιγά τα αυγάης Andrew Stanton

Πριν την προβολής της ταινίας, τους μικρούς μας φίλους θα υποδεχθούν ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης και η Ντόρα η Εξερευνήτρια. Επίσης, θα γίνει ανάγνωση του παραμυθιού «Σιγά τ' Αυγά» της Τίνας Τασσοπούλου από την ίδια και τον ηθοποιό Πατρίκιο Κωστή. Ώρα προσέλευσης 11:30 π.μ.

Κυριακή 14 Μαρτίου στις 12:00
Κινηματογράφος: Απόλλων Cinemax Class
(Σταδίου 19, ΤΝτισκο- Σκώληκεςηλ : 2103236811)
DISCO ORMENE / SUNSHINE BARRY & THE DISCO WORMS / Ο ΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΙΣΚΟ-ΣΚΩΛΗΚΕΣ (2008) - μεταγλωττισμένη
Σκηνοθέτης Thomas Borch Nielsen

Πριν την προβολής της ταινίας τους μικρούς μας φίλους θα υποδεχθούν και θα μοιράσουν δώρα ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης και η Ντόρα η Εξερευνήτρια.Στη συνέχεια θα υπάρχει αφήγηση του παραμυθιού "Στον Κόσμο της Τζίνας" του Γιώργου Λεμπέση.Στον Κόσμο της Τζίνας

Ο Γιώργος Λεμπέσης στήνει έναν καινούργιο ήρωα - αφηγητή που θα παρουσιάζει τα παραμύθια του. Μαζί του και η ηθοποιός Κατερίνα Μπάστα (από το Μικρό Θέατρο).

Μετά την ταινία επισκεφτείτε το Public Cafe', στον  5ο όροφο του  Public Συντάγματος για να απολαύσετε ένα μοναδικό οικογενειακό μενού παρέα με τον Μπομπ Σφουγγαράκη και τη Ντόρα την Εξερευνήτρια που θα φωτογραφηθούν με τα παιδιά και η φωτογραφία κάθε παιδιού θα γίνει εξώφυλλο σε τετράδιο που θα πάρουν με κάθε παιδικό μενού Δώρο!

Παράλληλα θα γίνει στο χώρο του Public Cafe' παρουσίαση παιδικού βιβλίου με αφήγηση από ηθοποιούς.

Προσκεκλημένος στο Public Cafe'στις 14/3 ο Κωνσταντίνος  Μαρκουλάκης.
Κρατήσεις στο τηλέφωνο 210 3239101

Κυριακή 21 Μαρτίου στις 12:00

ΚινημΟ ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΦΟΞατογράφος Κηφισιά Cinemax 1
(Λ. Κηφισιάς 245 (Ζηρίνειο) Τηλ :2106233567)
FANTASTIC MR. FOX /  (AVANT-PREMIERE) (2009) - με ελληνικούς υπότιτλους
Σκηνοθέτης Wes Andersonbob

Πριν την προβολή της ταινίας θα γίνει αφήγηση του παραμυθιού «Ο Ζαχαρίας και η Σπιτική Μπεσαμέλ» του Πάνου Χριστοδούλου από τον ηθοποιό Όμηρος Πουλάκης και η βιολόγος-ειδική στη διατροφή Ειρήνη Πασχαλέρη θα λύσει όλες τις απορίες των γονιών σχετικά με τις διατροφικές ανάγκες των παιδιών.

Ο Ζαχαρίας και η Σπιτική Μπεσαμέλ, που κυκλοφορεί τη Δευτέρα 22 Μαρτίου από τις εκδόσεις Κέδρος.

Λίγα λόγια για το Παραμύθι:

Η «Σπιτική Μπεσαμέλ», το γκουρμέ εστιατόριο της Πασταφλόρινας, κινδυνεύει με λουκέτο! Οι ιδιοκτήτες του, οι ξακουστοί σεφ Μπεσαμέλ, Ο ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΙ Η ΣΠΙΤΙΚΗ ΜΠΕΣΑΜΕΛ έχουν δηλητηριαστεί, και ο μόνος που μπορεί να αναλάβει τη διεύθυνση του εστιατορίου είναι το νεότερο μέλος της οικογένειας, ο Ζαχαρίας. Ο Ζαχαρίας όμως, εκτός του ότι δεν έχει ιδέα από μαγειρική, αρνείται να μαγειρέψει τα τρόφιμα της κουζίνας γιατί είναι... φίλοι του! Ο αδίστακτος Τσιζμπεργκερίδης έχει λόγο να στρίβει χαιρέκακα το λιγδιασμένο του μουστάκι; Τι γνώμη έχουν για όσα συμβαίνουν τα οξύθυμα αυγά, τα ερωτοχτυπημένα μακαρόνια με τον ζουμερό κιμά, το σοφό βλίτο και τα υπόλοιπα τρόφιμα της κουζίνας; Τελικώς, μπορεί να σωθεί ένα εστιατόριο με συνταγές που ως μοναδικά συστατικά έχουν την καλοσύνη, τη φιλία και τη συγχώρεση;

Εισιτήριο Κινηματογράφου: 8.00 €
Παιδικό: 6.00 €

Να σημειωθεί ότι τα εισιτήρια από τις προβολές θα δοθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού.

 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Κόστος: 

6 Euro για τις παραστάσεις και 10 παιδικό γεύμα για τις 14 Μαρτίου

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

από τις 01/03/2010 - 12:00 έως τις 22/03/2010 - 20:00