Πρωτομαγιά στη Νέα Σμύρνη 2012

Παρά το γεγονός ότι πιθανόν η χώρα να βρίσκεται σε προεκλογικό «πυρετό», ο Δήμος Νέας Σμύρνης προχωρά στη διοργάνωση και φέτος των εκδηλώσεων  «Πρωτομαγιά στη Νέα Σμύρνη».

Από την Παρασκευή 29 Απριλίου ξεκινούν οι φετινές εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Νέας Σμύρνης για την Πρωτομαγιά.Την Παρασκευή θα ανοίξουν στον πεζόδρομο της Κεντρικής Πλατείας τα εκθεσιακά περίπτερα που θα φιλοξενήσουν και φέτος εκδοτικούς οίκους, είδη λαϊκής τέχνης, τοπικούς συλλόγους κλπ, ενώ το βράδυ του Σαββάτου 30 Απριλίου 2011 θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία βραδιά με παραδοσιακή μουσική και χορούς.

ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Την Παρασκευή 29 Απριλίου 2011 θα ξεκινήσουν στη Νέα Σμύρνη οι φετινές εκδηλώσεις για την Πρωτομαγιά. Ο Δήμος μας συνεχίζοντας μια παράδοση δεκαετιών διογρανώνει και φέτος στην Κεντρική Πλατεία έκθεση βιβλίου με περίπτερα όλων των μεγάλων εκδοτικών οίκων, καθώς και περίπτερα ειδών λαϊκής τέχνης. Θα συμμετέχουν και φέτος περίπτερα των τμημάτων του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Ν. Σμύρνης, του ΟΝΑ Ν. Σμύρνης, φορέων & τοπικών συλλόγων της πόλης.

ΒΡΑΔΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ
Φέτος δεν θα πραγματοποιηθούν μουσικές συναυλίες, καθώς βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη ο Α’ Κύκλος Εκδηλώσεων στο Δημοτικό Πολυχώρο «Γαλαξίας», θα πραγματοποιηθεί όμως μια μεγάλη εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς το βράδυ της παραμονής της Πρωτομαγιάς, το Σάββατο 30 Απριλίου 2011, στην οποία θα συμμετέχουν όλοι σχεδόν οι τοπικοί σύλλογοι της πόλης μας.


ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ
Μέρος των εκδηλώσεων θα είναι και φέτος οι επιδείξεις των χορευτικών τμημάτων του Πολιτιστικού Οργανισμού & του Ε.Ε.Σ. στο Άλσος Ν. Σμύρνης οι οποίες ξεκινούν την Πέμπτη 5 Μαΐου. Το πρόγραμμα των επιδείξεων έχει ως εξής:
Πέμπτη 5 Μαΐου, Τμήμα Μπαλέττου της καθηγήτριας Ρένας Καμπαλάδου
Παρασκευή 6 Μαΐου, Τμήμα Παραδοσιακών Χορών της καθηγήτριας Λίλης Ηλιάδου
Σάββατο 7 Μαΐου, Τμήμα Μπαλέττου & Λάτιν της καθηγήτριας Λουίζας Κούτρα
Κυριακή 8 Μαΐου, Τμήμα Μπαλέττου της καθηγήτριας Σέβης Κινδίνη
Δευτέρα 9 Μαΐου  Τμήμα Νεότητας Ν. Σμύρνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού
Όλες οι παραστάσεις ξεκινούν στις 8.00 μ.μ.

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος Ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

27/04/2012 - 12:00