Πρεμιέρα της παιδικής παράστασης «Του φεγγαριού η τράτα στων αστεριών τη στράτα»

Ευχαριστούμε όλους τους μικρούς μας φίλους που ήρθαν το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 16:00 στην πρεμιέρα της παιδικής παράστασης «Του φεγγαριού η τράτα στων αστεριών τη στράτα» του Τάκη Χρυσούλη παρά την κακοκαιρία και την έλλειψη συγκοινωνιών λόγω απεργίας.

Η αίθουσα του Θεάτρου «Η ΠΡΟΒΑ»(Αχαρνών και Ηπείρου 39, Αθήνα)  γέμισε με γλυκές χαμογελαστές φατσούλες και η παράσταση άρχισε !!!

Με την βοήθεια της Σελήνης και της Γοργόνας "Λαμπυρίτσα" παρέα με τους μικρούς θεατές και τον φίλο της τον Γρύλλο και το Μανιτάρι "μόνους-μόνους" όλοι μαζί …πέταξαν στον ονειρεμένο προορισμό τους.

Πρεμιέρα της παιδικής παράστασης «Του φεγγαριού η τράτα στων αστεριών τη στράτα»Τα παιδιά ανεβοκατέβαιναν στην σκηνή και βοηθούσαν σε μεγάλο βαθμό την πλοκή της ιστορίας.

Μια πολύ όμορφη παράσταση που βοηθάει τα παιδιά να διώξουν τους μεγαλύτερους φόβους τους και να γίνουν πολύ πιο δυνατοί.

Στο τέλος της παράστασης όλοι με τις ονειροκλωστούλες στα δαχτυλάκια τους ( θα καταλάβετε τι εννοούμε όταν δείτε την παράσταση ) ανέβηκαν στην σκηνή για να δώσουν μια μεγάλη αγκαλίτσα στους ηθοποιούς και φυσικά στον Πέπε ο οποίος ξετρύπωσε και ανέβηκε και αυτός στην σκηνή για να παίξει στο έργο.

Αφού παίξανε για λίγο όλοι μαζί, κάθισαν στην σκηνή για να ζωγραφίσουν τους μεγαλύτερους τους φόβους και να τους δώσουν στην Γοργόνα, τον Γρύλο, το Μανιτάρι μόνους- μόνους και την Σελήνη.Πρεμιέρα της παιδικής παράστασης «Του φεγγαριού η τράτα στων αστεριών τη στράτα»

Φυσικά δεν χρειάζεται να σας πούμε ότι η Πανέμορφη γοργόνα με το λαμπερό της φόρεμα έκλεψε την αγάπη και των αγοριών και των κοριτσιών.

Αλλά και ο Πέπε πήρε πολλές ζωγραφιές οι οποίες αυτή την στιγμή στολίζουν το δωμάτιο του και τις βλέπει και θυμάται πόσο όμορφα πέρασε με τους μικρούς του φίλους.

Μέχρι την επόμενη μας συνάντηση σας στέλνουμε τα φιλιά μας και να περνάτε πολύ όμορφα!!!

Φωτογραφίες και video από την εκδήλωση μπορείτε να δείτε εδώ

 Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση θα βρείτε εδώ

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9

Πόλη: 

Κόστος: 

Eίσοδος ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

26/01/2013 - 16:00

Σχόλια

πραγματικα περασαμε πολυ

πραγματικα περασαμε πολυ ωραια εκεινη την ημερα!!!!!και χαιρομαι πολυ να βλεπω τις κορουλες μου να διασκεδαζουν!!!ευχαριστω και παλι για την προσκληση και περιμενω και τις αλλες σας εκδηλωσεις!!!!!!!!!!