Παιδικό Φεστιβάλ KIDS 4 FUN στο Φάληρο

Με το KIDS 4 FUN, μια μεγάλη γιορτή για παιδιά ηλικίας 4-15 ετών, θα υποδεχτούμε τον Σεπτέμβριο. Η Πλατεία Νερού στο Φάληρο θα γεμίσει για 3 μέρες με κάθε είδους παιχνίδια δράσης από την Ελλάδα και την Ευρώπη, αλλά και πολλές άλλες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

Ένας υπέροχος χώρος 10.000 τ.μ. δίπλα στη θάλασσα θα μετατραπεί σε παιχνιδούπολη, όπου οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν και να διασκεδάσουν με την καρδιά τους.

Παιδικό Φεστιβάλ KIDS 4 FUN στο ΦάληροBungee τραμπολίνο, πύργοι αναρρίχησης, εναέριες διαδρομές με σχοινιά, τοξοβολία, συγκρουόμενες μπάλες, φουσκωτό ποδόσφαιρο, αγώνες με τρίκυκλα, bungee διάδρομοι, φουσκωτά παιχνίδια, θεατρικές παραστάσεις, μαθήματα μαγειρικής, οικολογικές οργανώσεις, αλλά και πολλές εκπλήξεις περιμένουν όσους βρεθούν στον Ολυμπιακό πόλο εκείνες τις μέρες, για να περάσουν ένα διαφορετικό Σαββατοκύριακο λίγο πριν την αρχή της νέας σχολικής χρονιάς.

Εκεί θα είναι και τα ZOYZOYNIA, για να ξεσηκώσουν τα παιδιά με το χορό και τα τραγούδια τους!

Αλλά για να μην ξεχνάμε και τους γονείς, εξειδικευμένοι ψυχοπαιδαγωγοί θα συζητούν μαζί τους πάνω σε παιδικά και εφηβικά θέματα και διατροφολόγοι από το Ελληνικό Ινστιτούτο Διατροφής θα τους ενημερώνουν σχετικά με την υγιεινή διατροφή των παιδιών.

Ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος καφεστίασης 800 τ.μ., θα μετατρέψει την επίσκεψη στο φεστιβάλ σε ολοκληρωμένη έξοδο!

Μικροί και μεγάλοι φορέστε… άνετα παπούτσια και δώστε το παρόν στη μεγαλύτερη γιορτή για το παιδί!

Παιδικό Φεστιβάλ KIDS 4 FUN στο ΦάληροINFO

ΠΟΥ: ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΡΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΛΟΣ - ΦΑΛΗΡΟ (με Τραμ: στάση “ΔΕΛΤΑ ΦΑΛΗΡΟΥ”, με Λεωφορείο: στάση “ΦΟΡΟΣ”. Στο χώρο υπάρχει μεγάλο parking 2.500 θέσεων)

ΠΟΤΕ: 7, 8 & 9 Σεπτεμβρίου 2012

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Παρασκευή 4 - 9 μ.μ. Σάββατο & Κυριακή 10π.μ.- 9μ.μ.

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 6€ (Το εισιτήριο ισχύει για όλες τις δραστηριότητες)

Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε ενήλικες που δεν συνοδεύουν παιδιά και η είσοδος σε παιδιά που δεν συνοδεύονται από ενήλικες.

http://kids4fun.gr/

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Κόστος: 

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 6€ (Το εισιτήριο ισχύει για όλες τις δραστηριότητες)

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

07/09/2012 - από τις 10:00 έως τις 21:00
08/09/2012 - από τις 10:00 έως τις 21:00
09/09/2012 - από τις 10:00 έως τις 21:00

Σχόλια

Aggeliki Keramida αισχος

Aggeliki Keramida αισχος χαλια ηταν .......
πληρωνουν και οι γονεις 6 ευρω το ατομο, οργανωση δεν υπαρχει περιμενεις μια ωρα για να κανει το παιδι ενα τραμπολινο. 5 παιχνιδα ειναι ολα κι ολα και 5 φουσκωτα. Ολη την ωρα ορθιοι να περιμενουμε σε σειρες, χειροτερα κι απο το ΙΚΑ ηταν . Μην πάτε