Παιδική παράσταση "η περιπέτεια του μικρού Οδυσσέα" για τη στήριξη παιδιών με καρδιοπάθεια

Η εταιρεία παραγωγής L&C σε συνεργασία με το Σύγχρονο Θέατρο αφιερώνουν την παράσταση «Η περιπέτεια του μικρού Οδυσσέα» το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014 στις 11:00 στον 9χρονο Παναγιώτη Σεϊντάνη και προσφέρει όλα τα έσοδα στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τη στήριξη παιδιών με καρδιοπάθεια και της νεοσυσταθείσας ομάδας «ο μικρός Παναγιώτης».

Λίγα λόγια για την Παράσταση "Η περιπέτεια του μικρού Οδυσσέα"

Παραμύθι του Αντώνη Ζιώγα

Διάρκεια : 120'

Σκηνοθεσία: Αντώνης Ζιώγας

Ηθοποιοί: Νίκος Λημνιός, Στεφανία Κριεζή, Ζωή Πανταζή.

Ένα διαδραστικό έργο με ήρωα το μικρό Οδυσσέα παρουσιάζεται στο Σύγχρονο Θέατρο.

Ο Οδυσσέας είναι ένα σύγχρονο μικρό αγόρι, που όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας του, έτσι κι αυτός, βιάζεται να μεγαλώσει. Όμως… 24 ώρες πριν από τα γενέθλιά του παρακαλεί απεγνωσμένα να ενηλικιωθεί με έναν μαγικό τρόπο και η ευχή του … πραγματοποιείται. Εμφανίζεται μαγικά ένα ξωτικό των ονείρων και του προτείνει μια συμφωνία. Κάθε τέσσερις ώρες να μεγαλώνει δέκα χρόνια.

Ο Οδυσσέας από τον ενθουσιασμό του δέχεται χωρίς σκέψη τη συμφωνία. Όταν όμως αντιλαμβάνεται ότι σε 24 ώρες θα ολοκληρωθεί ο κύκλος της ζωής του, ζητάει από το ξωτικό να τον επιστρέψει στην παιδική του ηλικία. Το ξωτικό όμως είναι πανίσχυρο. Θα καταφέρει ο Οδυσσέας με τη βοήθεια του κοινού να το νικήσει;

http://www.youtube.com/watch?v=h9_sUmlcaCE

http://www.panayiotis.gr

http://www.facebook.com/panayiotis.braveheart
 

Προπώληση εισιτηρίων

Καταστήματα Public, Seven, Παπασωτηρίου, www.viva.gr και από το ταμείο του Θεάτρου.

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

22/03/2014 - 11:00