Παιδική Εκδήλωση για την «Ώρα της Γής 2012»

Το pamebolta.gr μαζί με χιλιάδες  παιδάκια έσβησαν το Σάββατο τα φώτα για την ¨Ώρα της Γης 2012» και παιδικές φωνούλες που φωνάζανε «Μπορούμε να σώσουμε τον Πλανήτη μας» πλημύρισαν το athensheart

www.pamebolta.gr

Εδώ μπορείτε να δείτε Φωτογραφίες και βίντεο (Εδώ) από την εκδήλωση
(Αν επιθυμείτε οι φωτογραφίες στις οποίες είναι μέσα το παιδί σας να μην είναι στο διαδίκτυο σας παρακαλούμε ενημερώστε μας στο info@pamebolta.gr)

www.pamebolta.grTo pamebolta.gr σε συνεργασία με το εμπορικό κέντρο athensheart γιόρτασε την «Ώρα της Γης 2012» με μια ξεχωριστή παιδική εκδήλωση, με την υποστήριξη της WWF και με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Το athensheart, ήταν το μοναδικό εμπορικό κέντρο που με τη βοήθεια τουΑνακατωσούρες pamebolta.gr και των μικρών του φίλων, έσβησε όλα τα φώτα σε μια κίνηση συμμετοχής στην ώρα της γης, ώστε όλοι να στείλουν το δικό τους μήνυμα για τη σημασία της φύσης και την ανάγκη διαφύλαξής της.

Το Σάββατο 31 Μαρτίου, από τις 18.30 το athensheart πλημμύρισε από παιδάκια και γονείς που ήθελαν να συμμετέχουν, να διασκεδάσουν και να μάθουν περισσότερα για την Προστασία του Περιβάλλοντος.

ΠαραμυθόκοσμοςΤα παιδιά με την βοήθεια των ανθρώπων του pamebolta.gr, ζωγράφισαν όσα θα ήθελαν να σώσουν στον πλανήτη και κόλλησαν τις ζωγραφιές τους στην ειδική επιφάνεια «Θα ήθελα να προστατέψω…….» που είχε στηθεί γι’αυτό το σκοπό και που γέμισε από τα παιδικά όνειρα.

Κατόπιν έφτιαξαν οικολογικές λαμπάδες και κεράκια και μεταμορφώθηκαν σεΚaNiMa ζωάκια ( facepainting) με την βοήθεια των κοριτσιών από τον «Παραμυθόκοσμο» ,έφτιαξαν ζωάκια origami από εφημερίδες με την βοήθεια των κοριτσιών της KaNiMa,  κατασκεύασαν όμορφους πίνακες με φυσικά υλικά όπως φακές, φασόλια, μακαρόνια κλπ. με την παρέα από τις Ανακατωσούρες και πήρανε μαζί τους όμορφες μπαλονοκατασκευές από τις Ζαχαρίτσες.

LiberoΗ LIBERO, πολύτιμος χορηγός μοίραζε τα προϊόντα της σε όλα τα παιδάκια.

Η Λούση η Καμηλοπάρδαλη και ο Πέπε η Μαϊμού (οι μασκώτ του pamebolta.gr), παρέα με τη «Μαγεμένη Πυξίδα», ξεσήκωσαν όλα τα παιδάκια να συμμετέχουν σε διαδραστικά παραμύθια και οι φωνούλες τους ακουγόντουσαν σε όλο το εμπορικό κέντρο.Ζαχαρίτσες

Στις 20.30, αφού τα παιδιά είχαν προετοιμαστεί για το τι θα ακολουθήσει, μαζεύτηκαν όλα μαζί και με ένα δυνατό φύσημα έσβησαν όλα τα φώτα και μία εντυπωσιακή κατασκευή με λουλούδια και κεράκια εμφανίστηκε όπου υπήρχε γραμμένη η φράση «Ώρας της γης» ( ευχαριστούμε για την κατασκευή τους την KaNiMa)

Ωρα της ΓηςΟ χώρος γέμισε με κεράκια που τρεμοπαίζαμε από το e-candles, όμορφα φαναράκια δαπέδου από τα Ιπτάμενα φαναράκια και όμορφες κατασκευές και συνθέσεις από την KaNiMa

Τα παιδιά μαζί με τη Λούση και τον Πέπε πλησίασαν μια ειδική Παιδικά γλέντιακατασκευή που έγραφε το 60’ ( το σήμα της Ώρας της Γης) και με ένα δυνατό φύσημα έσβησαν όλα τα κεράκια και μαζεύτηκαν γύρω από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με τη βοήθεια της Φωτεινής με το ακορντεόν της από τα «Παιδικά Γλέντια» και του Γιάννη Ζερβού με την κιθάρα του οι οποίοι τραγούδησαν παρέα με τα παιδιά

Μαγεμενη ΠυξίδαΣτην συνέχεια η Μαγεμένη Πυξίδα έπαιξε διάφορα παιχνίδια στο σκοτάδι με τα παιδιά τα οποία ξετρελάθηκαν.

Η συμμετοχή ήταν μεγαλύτερη από τις προσδοκίες μας και με τη βοήθεια των παιδιών που αποτελούν την ελπίδα του πλανήτη, ένα μήνυμα ελπίδας για ένα 60'καλύτερο κόσμο πλημύρισε όλους μας!

Η φωνή των παιδιών είναι πολύ ποιο δυνατή από ότι νομίζουμε και πρέπει να την ακούμε!!!!

 

Υπό την αιγίδα 

WWF

 

 

 

 

 

 

 

Υποστηρικτές

 

Athens Heart

 

 Libero

 

 

 

Υποστηρικές Δραστηριοτήτων και διακόσμησης χώρου

 

παιδικά γλέντιαKamina

Μαγεμένη Πυξίδα

Ζαχαρίτσες

 

 

 

www.iptamenafanaria.gr

 

 

 

 

e-candles.gr Ανακατωσούρες

 Παραμυθόκοσμος

 

 

 

 

 

Αναλυτικό πρόγραμμα εκδήλωσης

18:30- 20:20

  • Facepainting με θέμα τα ζώα και την φύση από τον Παραμυθόκοσμο
     
  • Τα παιδιά γυρίζουν τους δείκτες της γής (Διαδραστικό παιχνίδι) από την Μαγεμένη Πυξίδα
  • Εμφάνιση και τα παιχνίδια με την Λούση την Καμηλοπάρδαλη και τον Πέπε την Μαϊμού

  • Ζωγραφική με θέμα «Τι θέλουμε να σώσουμε στον πλανήτη μας»

  • Κατασκευή ομαδικού κολάζ με τις δικές σας ζωγραφιές

  • Origami από περιοδικά και εφημερίδες από την KαNiMα
     
  • Μπαλονοκατασκευές με ζωάκια από τις Ζαχαρίτσες
     
  • Ενώνουμε τα αγαθά της φύσης (ρύζι, φακές, φασόλια, δημητριακά, χώμα, νερό) με την φαντασία των παιδιών και φτιάχνουμε εντυπωσιακά έργα τέχνης και συνθέσεις, γλυπτά από πυλό, κοσμήματα, κ.α από τις Ανακατωσούρες
     
  • Κατασκευές με λαμπάδες και κεράκια από τον Παραμυθόκοσμο

20:30 Σβήσιμο των φώτων με την βοήθεια των παιδιών

20:35 – 21:30

  • Παιδικά τραγούδια με την βοήθεια της όμορφη μελωδίας του Ακορντεόν από τα Παιδικά Γλέντια
     
  • Τραγούδια για ποιο μεγάλους από τον Γιάννη Ζερβό
     
  • Διαδραστικό παιχνίδι από την Μαγεμένη Πυξίδα
     

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Διεύθυνση: 

 (Πειραιώς 180, Kόμβος Χαμοστέρνας, Ταύρος) 

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος Ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

31/03/2012 - από τις 18:30 έως τις 21:30

Σχόλια

Συγχαρητηρια, για την αψογη

Συγχαρητηρια, για την αψογη οργανωση την ασφαλεια που υπηρχε καθως και για τα υπεροχα συναισθηματα που εισεπραξαν τα παιδια!
Ερατω Λαβδα

Ευχαριστω για το αξεχαστο

Ευχαριστω για το αξεχαστο Σαββατοβραδο μου
και ευχομαι στα δεκαδες παιδακια που γνωρισα σημερα Καλο Μηνα!
Ραντεβου στο επομενο ΠΑΙΔΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ σας
παρεα με το ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ μου♥♥♥

Ευχαριστουμε πολυ ηταν ολα

Ευχαριστουμε πολυ ηταν ολα καταπληκτικα.Περασαμε υπεροχα ηταν η πρωτη φορα που ηρθαμε και θα ξαναρθουμε σε επομενες εκδηλωσεις.

Περάσαμε υπέροχα στην ΩΡΑ ΤΗΣ

Περάσαμε υπέροχα στην ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ μαζί με το Παμε Βόλτα! Φτιάξαμε και μοιράσαμε origami από εφημερίδες, περιοδικά και κόμικ! Στολίσαμε τον χώρο μόνο με φυσικό φωτισμό. Τα παιδάκια, σε μία ρομαντική ατμόσφαιρα , τραγούδησαν, έπαιξαν και το διασκέδασαν πραγματικά! Αντε και του χρόνου!!!!