Πάμε Ποδήλατο στο The Mall Athens

Από τις 25 Ιουνίου έως και τις 11 Ιουλίου, το The Mall Athens μας προσκαλεί να… πάμε ποδήλατο! Όλος ο κόσμος του ποδηλάτου θα βρίσκεται στο αγαπημένο εμπορικό κέντρο, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις με ποδήλατα, αλλά και να πάρουν μέρος σε αρκετά διαδραστικά δρώμενα.

Ποδήλατα πίστας, χώματος και πόλης θα βρίσκονται στο The Mall Athens, προσκαλώντας τα κοινό να τα δοκιμάσει στατικά, ανακαλύπτοντας ποιο είδος ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του, και μαθαίνοντας τα πάντα γύρω από τα διάφορα περιφερειακά και αξεσουάρ που κάνουν τη ζωή με το ποδήλατο πιο ευχάριστη.

Πέρα όμως από όλα τα σύγχρονα μοντέλα, και η ιστορία του ποδηλάτου έχει τη δική της θέση στο The Mall Athens, αφού αυθεντικά και σπάνια ιστορικά μοντέλα από όλο τον κόσμο βρίσκονται στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του εμπορικού κέντρου, για να ξεναγήσουν το κοινό στην ιστορία του αγαπημένου δίκυκλου.

Σειρά έχουν οι ξεχωριστές δραστηριότητες που έχει ετοιμάσει το The Mall Athens για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του.

Μέσα από την ενέργεια «Μάθε ποδήλατο», και υπό την καθοδήγηση γνωστών Ελλήνων και ξένων ποδηλατών, οι λιλιπούτιοι επισκέπτες του αγαπημένου εμπορικού κέντρου θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν να ποδηλατούν χωρίς βοηθητικές ρόδες, και να παραλάβουν το αντίστοιχο δίπλωμα συμμετοχής.

Ακόμη, μικροί και μεγάλοι  θα έχουν την ευκαιρία να επιδοθούν σε συναρπαστικές… «κόντρες» μέσω μόνιτορ, στα οποία θα προβάλλονται τα χιλιόμετρα και οι χρόνοι επίδοσης του καθενός, αλλά και να μάθουν όλα τα μυστικά για τη συντήρηση και το service ενός ποδηλάτου.

Ωράριο Λειτουργίας Εμπορικών Καταστημάτων:

Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00 – 21:00
Σάββατο: 09:00 – 20:00

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Κόστος: 

Δωρεάν

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

25/06/2011 - από τις 10:00 έως τις 21:00