Ο Καλλίστρατος και το χωράφι της καρδιάς, της Βασιλικής Νευροκοπλή στον Ιανό

Αν κάθε ανθρώπινη καρδιά είναι ένα χωράφι, τότε ποια καρδιά γίνεται δρόμος, ποια γεμίζει πέτρες και ποια αγκάθια; Ποια είναι η καλή και εύφορη γη; Ο Καλλίστρατος δίνει τη δική του απάντηση μέσα από το μαγευτικό παραμύθι του: «Το χωράφι της καρδιάς».

Οι εκδόσεις Ελληνική Βιβλική Εταιρία και ο ΙΑΝΟS παρουσιάζουν το βιβλίο "Ο Καλλίστρατος και το χωράφι της καρδιάς" της Βασιλικής Νευροκοπλή σε εικονογράφηση της Αθηνάς Ρομπιέ.

“Το χωράφι της καρδιάς” είναι το ιδιαίτερα πρωτότυπο νέο παιδικό βιβλίο της Βασιλικής Νευροκοπλή και το πρώτο της παιδικής σειράς που εγκαινιάζει η Ελληνική Βιβλική Εταιρεία με πρωταγωνιστή τον παραμυθά Καλλίστρατο. Αφού οι παραβολές είναι για τους μεγάλους και τα παραμύθια για τα παιδιά, ο Καλλίστρατος αναλαμβάνει με παραμυθένιο λόγο να απαντήσει στα παραπάνω διαχρονικά ερωτήματα.

Το καταφέρνει μέσα από την περιπετειώδη ζωή ενός ψαρά και τους ανθρώπους που συναντά στο δρόμο του. Άνθρωποι με αρετές και κακίες. Άνθρωποι που αγαπούν τον πόλεμο, την εξουσία ή τον πλούτο, κι άλλοι που αγαπούν τον φτωχό, τον πονεμένο, τον βασανισμένο συνάνθρωπό τους. Ένα ευφάνταστο παραμύθι που θα απολαύσουν μικροί και μεγάλοι. Ένας καθρέφτης της δικής μας καρδιάς και των άλλων.

Για παιδιά από 6 ετών.

ΙΑΝΟS, Σταδίου 24, Αθήνα, Τηλ: 210 3217917

info box

Για ηλικίες από: 

5-9

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη.

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

20/04/2013 - 12:00