"Μιμή η Νευρική" από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Η Μιμή η Νευρική είναι ένα κορίτσι με προσωπικότητα! Ένα κορίτσι με φιλοδοξίες, όνειρα… και νεύρα. Αγωνίζεται για να σώσει τα παρθένα δάση. Ονειρεύεται να γίνει γιατρός, για να βοηθάει τα άρρωστα παιδάκια. Αποφασιστική, τολμηρή, ανυποχώρητη, η Μιμή δεν έχει συναντήσει ως τώρα εμπόδιο αξεπέραστο. Όλα τα ξεπερνάει με την επιμονή, την εξυπνάδα και το χιούμορ της.

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

  • Μαζί με τα βιβλιοπωλεία IANOS προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή τη σειρά παιδικών βιβλίων της Μέγκαν ΜακΝτόναλντ, "ΜΙΜΗ Η ΝΕΥΡΙΚΗ" το Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014, στις 12 το μεσημέρι, στο βιβλιοπωλείο IANOS (Σταδίου 24, Αθήνα).
  • Μαζί με το βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση το Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014, στις 6:30 το απόγευμα, στον χώρο του βιβλιοπωλείου (26ο χλμ Λ. Μαραθώνος, Ν. Βουτζάς).

Μέσα από ένα πρωτότυπο θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα που εμψυχώνει η Εύα Νικηφόρου και περιλαμβάνει παιχνίδια δράσης-αντίδρασης, επικοινωνίας και συνεργασίας, όλα με σκοπό τη δημιουργική έκφραση, ψυχαγωγία αλλά και έναν εναλλακτικό τρόπο παιδαγωγικής διαδικασίας, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη Μιμή, την ηρωίδα της σειράς, καθώς και όλους εκείνους που τη συντροφεύουν στην καθημερινότητά της. Εκείνους δηλαδή που την εκνευρίζουν, αλλά επίσης την κάνουν να γελά και να συνειδητοποιεί αξίες όπως τη φιλία, την επιμονή και την πίστη. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

29/03/2014 - από τις 12:00 έως τις 18:30