Μια τρύπα στο Νερό

Ο τρύπιος κόσμος του Γιάννη δεν του είναι αρκετός.Θέλει να κατορθώσει το ανέφικτο. Να ανοίξει μια τρύπα στο νερό! Θα τα καταφέρει;
Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το νέο βιβλίο του Σάκη Σερέφα "ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ"(εικονογράφηση Κατερίνα Βερούτσου)



Που: στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, Ιπποκράτους 118, Αθήνα.

Η ηθοποιός και εμψυχώτρια Πωλίνα Γουρδέα σας περιμένει με αστείες εκπλήξεις και πολλά απρόοπτα που θα σας δείξει πόσο πλούσια και συναρπαστική μπορεί να γίνει η καθημερινότητα όταν κυνηγάς το ακατόρθωτο.

Ένα πρωί ο Γιάννης αντιλαμβάνεται πως ζει μέσα σε έναν τρύπιο κόσμο. Κουμπότρυπες, κλειδαρότρυπες, μυρμηγκότρυπες και δεκάδες άλλες τρύπες παντού γύρω του. Όμως αυτές δεν του φτάνουν.

Θέλει να είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα καταφέρει το ανέφικτο. Να ανοίξει μια τρύπα στο νερό! Οπότε, αφιερώνει μια ολόκληρη μέρα σε αυτή την προσπάθεια. Και τότε η ζωή του αλλάζει. Γιατί ποτέ δε φανταζόταν πόσο πλούσια και συναρπαστική μπορεί να γίνει η καθημερινότητα όταν κυνηγάς το ακατόρθωτο.


Το βιβλίο εντάσσεται στη σειρά Διαβάζω ιστορίες – Αεροπλάνο 8+, η οποία περιλαμβάνει ιστορίες έως 2.200 λέξεις που βοηθούν το παιδί που διαβάζει άνετα να αγαπήσει το βιβλίο.

Στο τέλος της εκδήλωσης δύο τυχεροί θα κερδίσουν το βιβλίο!
Σε όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση θα δοθούν δωράκια!

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στο 211 3003580


info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12

Πόλη: 

Κόστος: 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της εκδήλωσης, οι γονείς μπορούν να παραμείνουν στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ, όπου μπορούν να πιουν τον καφέ ή το τσάι τους, ή να επιστρέψουν μετά τη λήξη της.

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

28/04/2012 - 12:00