Μια αγκαλιά για τη μαμά στο Avenue

Στο Εμπορικό κέντρο AVENUE γιορτάζουμε την Ημέρα της Μητέρας στηρίζοντας τις μητέρες και τα παιδιά της «Αγκαλιάς». Από τη Δευτέρα 4 έως και το Σάββατο 9 Μαΐου, εθελοντές του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά» θα συγκεντρώνουν στο Εμπορικό κέντρο AVENUE είδη πρώτης ανάγκης για την υποστήριξη των μητέρων που έχουν ανάγκη.

Συγκεκριμένα, κάθε μέρα, από τις 11:00 έως τις 20:00, οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα, γάλατα, πάνες, παιχνίδια, ρουχισμό, υποδήματα, κούνιες, καρότσια και άλλα είδη βρεφανάπτυξης για το Σύλλογο «Η Αγκαλιά». Τα είδη προσφοράς μπορούν να είναι καινούργια ή/και μεταχειρισμένα σε πολύ καλή κατάσταση.

Η γιορτή θα κορυφωθεί το Σάββατο 9 Μαΐου (11:00 έως τις 20:00), όπου «Η Αγκαλιά» θα υποδεχτεί στο Εμπορικό κέντρο AVENUE τους μικρούς επισκέπτες με μουσικά παιχνίδια, event με ξυλοπόδαρους, κλόουν, ταχυδακτυλουργικά, κατασκευές και ζωγραφική, αλλά και πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά και τη Μαμά. Ο «Φούρνος Βενέτη» θα δώσει χαρά και θα μυήσει τους μικρούς chef στα μυστικά της ζαχαροπλαστικής, ο ταχυδακτυλουργός Dio θα “μαγέψει” τους μικρούς μας φίλους,  ενώ η σχολή του make-up artist Φρέντυ Καλομπράτσου θα δώσει “χρώμα” στην εκδήλωση με την τέχνη του face painting.

Η Κάισσα Στρατηγική & Φαντασία θα απασχολήσει τα παιδιά με επιτραπέζια παιχνίδια μυστηρίου και στρατηγικής καθώς οι σπουδαστές του τμήματος παιδαγωγικών των ΙΕΚ Ξυνή θα ψυχαγωγήσουν τα παιδιά “ανεβάζοντας” παράσταση του Καραγκιόζη και κουκλοθέατρου και πλήθος εθελοντών θα πλαισιώσουν χαρούμενα και δημιουργικά την εκδήλωση (Νεράιδα Μελένια ClownBibo, Φρου-Φρου Τρελοκοτσιδού, Τρελοπαρέα, κ.α.) O ραδιοφωνικός σταθμός Sfera 102.2 θα στηρίξει την εκδήλωση με live μουσική.

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος Ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

09/05/2015 - από τις 11:00 έως τις 20:00