Μαμαδοκυριακές στο bliss!

«Ο Άντον δεν είναι πάντα φρόνιμος. Κάθε φορά που η μαμά θυμώνει μαζί του τον φοβερίζει: Άντον, αν είσαι τόσο άτακτος, θα έρθει να σε πάρει ο Μπαμπούλας! Και μερικές φορές ο Άντον ζωγραφίζει τον τρομερό Μπαμπούλα όπως τον φαντάζεται. Μέχρι που κάποια μέρα ο Μπαμπούλας έρχεται στ' αλήθεια...»

Την Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου, στις 11:00, στον εναλλακτικό πολυχώρο Ρure Βliss, Ρόμβης 24Α στο Σύνταγμα, στην τρίτη Μαμαδοκυριακή, οι συμμετέχουσες μαμάδες με τα παιδιά τους, θα ενωθούν εναντίον του Μπαμπούλα και θα τον αντιμετωπίσουν μαζί!!!

Με αφορμή το έξυπνο παραμύθι της Κριστίνε Νέστλινγκερ «Ποιός φοβάται τον Μπαμπούλα;» μαμάδες και παιδιά θα ζωγραφίσουν μαζί, θα παίξουν θέατρο μαζί, θα παιχνιδίσουν μαζί και τελικά θα διώξουν τον Μπαμπούλα από ανάμεσά τους. Ελάτε να έρθουμε πιο κοντά και να χαρίσουμε στα παιδιά μας το πιο πολύτιμο δώρο: τη χαρά να παίξουν μαζί με τη μαμά!!!

Το παιχνίδι των μαμάδων με τα παιδιά τους θα συντονίσουν η Κατερίνα Τσομή, η Νάντια Χατζηθεοδώρου και η Χαριάννα Λαζάρου.

Το Pure Bliss είναι ένας εναλλακτικός πολυχώρος στο κέντρο της Αθήνας, Ρόμβης 24Α, Σύνταγμα, που λειτουργεί ως café, εστιατόριο και χώρος διεξαγωγής σεμιναρίων, θεματικών events, workshops και αλλά εκδηλώσεων. Στο Pure Bliss προτεραιότητα έχει η χαρά της ζωής και η δημιουργία γεύσεων από καλά υλικά!

Δηλώστε συμμετοχή στο τηλ. 6937133905 (Φλώρα Ράνιετς), floraraniets@gmail.com

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Κόστος: 

5€/άτομο

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

17/02/2013 - από τις 11:00 έως τις 13:00