Μαθήματα παιδικής κουζίνας στο Golden Hall

Γνωρίστε την υπέροχη ασχολία της μαγειρικής με τους μικρούς σας ήρωες και μυήστε τους στην τέχνη της με τη βοήθεια επαγγελματιών chef στην παιδική κουζίνα του Golden Hall, ενώ παράλληλα θα βραβεύονται για τις δημιουργίες τους. Ο γνωστός chef Γιάννης Μπαξεβάνης, από το κατάστημα Olivie συνεργάζεται με τους μικρούς φίλους του Golden Hall, τους αποκαλύπτει τα μυστικά του και δημιουργούν γευστικές συνταγές.

Το Golden Hall  συνεχίζει να σας προσφέρει μοναδικές εμπειρίες που μπορούν να σας κάνουν να νιώσετε… σαν στο σπίτι σας. Επισκεφτείτε το αγαπημένο σας εμπορικό κέντρο από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 10 Νοεμβρίου και ανακαλύψτε όλα εκείνα τα μυστικά που θα μετατρέψουν το χώρο σας σε ένα παράδεισο χαλάρωσης. 

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες τάσεις της μόδας στον οικιακό εξοπλισμό και δώστε στο σπίτι σας μία πνοή φρεσκάδας και ανανέωσης. Συμβουλευτείτε τους ειδικούς και μάθετε τα καλύτερα tips για τη διακόσμηση, τη γευσιγνωσία, αλλά και την απόλυτη ποιότητα ζωής. 

Περιηγηθείτε στους διαδρόμους του Golden Hall, παρακολουθήστε τη μεγαλύτερη έκθεση οικιακού εξοπλισμού από τα καταστήματα που φιλοξενούνται σε αυτό και ταξιδέψτε σε έναν υπέροχο γαστριμαργικό κόσμο που δημιουργείται μόνο για εσάς. Διάσημοι chefs όπως ο Έκτορας Μποτρίνι και ο Αλέξανδρος Παπανδρέου επισκέπτονται καθημερινά το Golden Hall, επιλέγουν τα κατάλληλα σκεύη από το Notos Home και μαγειρεύουν τις γευστικές τους συνταγές στην ειδικά διαμορφωμένη κουζίνα, μοιράζοντας με όλους εσάς τα μυστικά της τέχνης τους. Ο Τζιόρτζιο Σπανάκης από την «Παρουσίαση», αλλά και chefs των καταστημάτων Wagamama, Cook Shop & Nello’s παίρνουν και αυτοί τη θέση τους στην κουζίνα του Golden Hall ετοιμάζοντας τα αγαπημένα τους πιάτα με πολύ μεράκι και τέχνη, γεμίζοντας τους διαδρόμους του εμπορικού κέντρου με υπέροχες μυρωδιές. 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Κόστος: 

Δωρεάν

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

20/10/2012 - 12:00
27/10/2012 - 12:00
03/11/2012 - 12:00
10/11/2012 - 12:00