Μάικ ο Φασολάκης στον ΙΑΝΟ στην Θεσσαλονίκη

 

Έρχονται τα Χριστούγεννα και ο Μάικ ο Φασολάκης μαζί με την Αγάπη και το φίλο τους το Γλάρο θέλουν να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους. Πρώτα όμως θα πρέπει να το διαλέξουν. Μαζί, λοιπόν, θα γνωρίσουν τον Τούλη τον Ελατούλη, ένα έλατο λιγάκι διαφορετικό από τα άλλα.

Ο Μάικ και η Αγάπη θα το πάρουν στο σπίτι και θα αλλάξουν τη ζωή του για πάντα! Το τρίτο βιβλίο του Μάικ του Φασολάκη, που κι αυτή τη φορά θα σας διασκεδάσε.ι κ.α.ι θα σας συγκινήσει! Περιλαμβάνει CD.

Η Μαρί Κυριακού γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών. Διέγραψε μια πολύ πετυχημένη πορεία ως ηθοποιός στον κινηματογράφο, το θέατρο, την τηλεόραση και ασχολήθηκε με το ραδιόφωνο. Τα τελευταία χρόνια επιμελείται και παρουσιάζει την καθημερινή κοινωνική εκπομπή «Με Αγάπη», στην τηλεόραση του ΑΝΤΕΝΝΑ. Μια εκπομπή που αναδεικνύει φιλανθρωπικές οργανώσεις, σωματεία και οργανισμούς, αλλά ασχολείται επίσης με μεγάλα κοινωνικά προβλήματα προσφέροντας λύσεις και προτάσεις. Η Μαρί Κυριακού παράλληλα δημιούργησε τα «Κουτιά με Αγάπη», στα οποία τοποθετούνται ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης για την ανακούφιση παιδιών αλλά και συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση. Tα ρούχα αποστειρώνονται, συσκευάζονται και στη συνέχεια αποστέλλονται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Επίσης δημιούργησε τη ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ. Μια τηλεφωνική γραμμή στην οποία μπορούν να τηλεφωνούν όσοι επιθυμούν, και τα ποσά που συγκεντρώνονται διατίθενται κάθε μήνα σε διαφορετικά ιδρύματα και σωματεία. Για την προσφορά της στον εθελοντισμό αλλά και για τη φιλανθρωπική της δράση έλαβε δεκάδες βραβεία και τιμητικές διακρίσεις.

Η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει το βιβλίο της Μάικ ο Φασολάκης - Τα Χριστούγεννα του Μάικ, εκδόσεις Α.Α. ΛΙΒΑΝΗ. Εικονογράφηση: Λήδα Βαρβαρούση.

Που: IANOS Αριστοτέλους 7, Θεσσαλονίκη

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12

Κόστος: 

Είσοδος Ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

18/12/2011 - 12:30