Καθαρίστε όλοι μαζί την παραλία Σχινιά – Μαραθώνα και διασκεδάστε με τα περιβαλλοντικά παιχνίδια για παιδιά

Σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε στον Κεντρικό Καθαρισμό της εκστρατείας «Καθαρίστε τη Μεσόγειο 2011»www.medsoscleanup.gr), που πραγματοποιεί το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS σε συνεργασία με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα στην παραλία του προστατευόμενου Εθνικού πάρκου Σχινιά - Μαραθώνα, την Κυριακή 8 Μαΐου 2011 και ώρα 10:30 πμ.

Παρακαλούμε δείτε στον χάρτη, το μέρος του ραντεβού.

Κατά τη διάρκεια του καθαρισμού θα πραγματοποιηθούν και περιβαλλοντικά παιχνίδια για παιδιά!

Όσοι συμμετέχουν καλό θα είναι να έχουν μαζί τους καπέλο, αντηλιακό, αντικουνουπικό gel/κρέμα και να φορούν μακριά παντελόνια και μπλούζες (λόγω ύπαρξης κουνουπιών στην περιοχή).

Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας συμπληρώνοντας την φόρμα και στέλνοντάς την είτε με e-mail στο events@medsos.gr είτε μέσω fax στο 210-8228795.

Όποιος δεν διαθέτει δικό του μέσο ή απλά επιθυμεί να έρθει μαζί μας, μπορεί να κλείσει θέση στο πούλμαν που θα ξεκινήσει από το Σταθμό Λαρίσης στις 9:00 π.μ., δηλώνοντάς το στη σχετική φόρμα συμμετοχής και στέλνοντας την το αργότερο έως την Τετάρτη 4 Μαΐου.

Ο καθαρισμός πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Μαραθώνα και του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Σχινιά - Μαραθώνα.

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12
12+

Κόστος: 

Δωρεάν

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

08/05/2011 - 10:30