Η φάρμα του Διαδικτύου στην Αλεξανδρούπολη ( Είσοδος Ελεύθερη)

H Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου δια του Κέντρου Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών (ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ), της Σχολικής Συμβούλου Πληροφορικής Θράκης και του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων (Σ.Σ.Ν.), σε συνεργασία με την Ένωση Καθηγητών Πληροφορικής Έβρου, την Εθνική γραμμή Ασφαλούς Διαδικτύου saferinternet.gr και τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, θα παρουσιάσουν την Πέμπτη 31/10/2013 και ώρα 18:30 στο Δημοτικό θέατρο Αλεξανδρούπολης την παιδική θεατρική παράσταση με τίτλο:«Η φάρμα του Διαδικτύου».

Η παράσταση έχει στόχο να ενημερώσει μαθητές, δασκάλους και γονείς για τα πολλαπλά οφέλη του Διαδικτύου αλλά και για τους κινδύνους που προκύπτουν από την αλόγιστη και άκριτη χρήση του.

Το κείμενο της παράστασης βασίζεται στη διδακτική ανθολογία της Βερόνικας Σαμαρά και του Γεωργίου Κορμά, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια έχει η Σοφία Τσινάρη.

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Θάνος Αλεξίου, Άννα Πορφύρη και Μικαέλα Ζούστη. Μέσα από τρεις χαρούμενες και διδακτικές ιστορίες, τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τον υπέροχο κόσμο του Διαδικτύου και εξοικειώνονται με τις θεμελιώδεις αρχές ασφαλούς χρήσης του.

Η εκδήλωση αποτελεί μέρος πανελλήνιας εκστρατείας σε 10 ελληνικές πόλεις και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Κόστος: 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

31/10/2013 - 18:30