Η πρώτη εμφάνιση του Πέπε ήταν μοναδική χάρη σε εσάς

Σάββατο  14 Ιανουαρίου 2012 και το εμπορικό κέντρο athensheart (Πειραιώς 180, Ταύρος) είναι έτοιμο να ανοίξει. H παρέα του pamebolta.gr μεταμορφώνει το ισόγειο του εμπορικού σε ένα παραμυθένιο κόσμο γεμάτο δραστηριότητες για τα παιδιά και δωρεάν είσοδο για όλους.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση θα βρείτε εδώ και βίντεο εδώ

(Εάν το παιδάκι σας εμφανίζετε σε κάποια από τις φωτογραφίες και δεν επιθυμείτε να είναι αναρτημένη στο διαδίκτυο σας παρακαλούμε στείλτε μας μήνυμα στο info@pamebolta.gr και θα την κατεβάσουμε αμέσως)

Athens Heart

Τα πρώτα παιδιά εμφανίζονται και μπαίνοντας στον μαγικό μας κόσμος δεν ξέρουν που να πρωτοκοιτάξουν!!!

«Μαμά τι να κάνω πρώτα ,να φτιάξω κονκάρδες ή να ακούσω το παραμύθι;» ρωτάει ένα μικρό μελαχρινό αγοράκι την μαμά του

«Μπαμπά εγώ θέλω να πάω να δω την Πριγκίπισσα» φωνάζει ένα άλλο ξανθό κοριτσάκι τραβώντας  τον μπαμπά της από το χέρι

ΑριθμούποληΟ χώρος γεμίζει παιδικά γέλια και φωνές  και η συγγραφέας Κωνσταντίνα Τασσοπούλου μαζεύει όλα τα παιδάκια για να τους μεταφέρει σε ένα μαγικό ταξίδι, ΣΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΥΠΟΛΗ ( από τις εκδόσεις Καστανιώτη).  Tα παιδάκια παίζουν με τους αριθμούς και μπαμ!! Μπαμ!! αρχίζουν και σκάνε μπαλόνια μετρώντας 1,2,3,4,5…..  έχουν ενθουσιαστεί!!!

Στην συνέχεια προχωράνε μέσα στην περιφραγμένη ζούγκλα στην οποία τους περιμένουν άτομα από το Pamebolta.gr για να φτιάξουν όμορφα βραχιολάκια και κολιές από χάντρες και να ζωγραφίσουν τους αγαπημένους τους ήρωες.

ΜπουρμπουλήθρεςΚαι εκεί που ζωγραφίζουν εμφανίζεται μια όμορφη πριγκίπισσα από τις Μπουρμπουλίθρες η οποία θα τους μοιράσει καραμελίτσες και μαζί με τον γοητευτικό της πρίγκιπα μαθαίνει στα παιδιά πώς να φτιάξουν κονκάρδες με τους αγαπημένους τους ήρωες.

ζουζουνοφωλιάΛίγο πιο κάτω θα συναντήσουν και την Ζουζουνοφωλιά στην οποία μπορούν να ζωγραφίσουν ζωάκια από γύψινα και να τα πάρουν σπίτι τους.


ΖαχαρίτσεςΕκεί που προχωράμε βλέπουμε όλα τα παιδάκια βαμμένα νεράιδες , spiderman, Batman, πριγκίπισσες…. "θέλω και γω φωνάζει ένα παιδάκι" και προχωρώντας βλέπουμε  τις Ζαχαρίτσες οι οποίες μεταμορφώνουν με αυτά τα φανταστικά σχέδια τα παιδικά προσωπάκια.

Σε μια στιγμή όλα τα παιδάκια μαζί φωνάζουν.. η Λούση !!!!! και τρέχουν προς το μέρος της. Η Λούση όλο αγάπη τα αγκαλιάζει, παίζει και βγάζει φωτογραφίες μαζί τους.

Στην παράσταση Μαριονέτας «Πινόκιο» από το  Θέατρο Μαριονέτας Γκότσησυνέχεια αρχίζει η παράσταση Μαριονέτας «Πινόκιο» από το  Θέατρο Μαριονέτας Γκότση και όλα τα παιδάκια στήνονται μπροστά στην σκηνή για να παρακολουθήσουν την παράσταση. Γέλια και φωνές ακούγονται από τα παιδιά "Πινόκιο" φωνάζουν όλα μαζί !!! η παράσταση τα έχει ενθουσιάσει και καθηλώσει .

mommyΈτσι οι μαμάδες και οι μπαμπάδες βρίσκουν ευκαιρία να κάτσουν λιγάκι και να διαβάσουν το περιοδικό Mommy που διανέμεται δωρεάν σε όλους και  να ξεφυλλίσουν τον κατάλογο με τις μοναδικές αποκριάτικες στoλές του CARNIVAL, γιατί οι απόκριες είναι πολύ κοντά και οι προτάσεις που έχουν οι άνθρωποι του CARNIVAL, πολλές και πρωτότυπες.

melissa pasta kidsΗ παράσταση τελειώνει και η Λούση μοιράζει σε όλα τα παιδάκια Melissa Pasta Kids . «Εγώ θέλω CARS» φωνάζει ένα αγοράκι , «Έγώ θέλω Fairies» φωνάζει ένα κοριτσάκι και όλα τα παιδάκια φεύγουν χαρούμενα κρατώντας ένα πακέτο από τα αγαπημένα τους ζυμαρικά .
 
Ο Ευτύχης ξεσηκώνειΜουσικομαγειρεματα τον κόσμο με την μουσική του και τους καλεί όλους στα Μουσικομαγειρέματα . Τα παιδάκια μαζεύονται γύρω του και τους μαθαίνει όμορφα πράγματα για την σωστή διατροφή και τι πρέπει να κάνουμε για να είμαστε υγιείς.

Τα παιδιά ξετρελαίνονται και στο  τέλος τραγουδάνε και χορεύουν όλοι μαζί.

 Παιδικά γλέντια«Μαμά θέλω και γω μπαλόνι από την Μίνι» φωνάζει ένα παιδάκι «από δω , από δω είναι κάθεται πάνω στο αερόστατο» . Πλησιάζοντας βλέπουμε την Μίνι και την πριγκίπισσα από Τα παιδικά Γλέντια οι οποίες φτιάχνουν ότι μπορείς να φανταστείς με μπαλόνια και ζωγραφίζουν και πολύ ωραία σχέδια στα χεράκια των παιδιών.

juniorΟ Τζούνιορ της "Φάγε" ο οποίος είναι στην παρέα μας από την αρχή του πάρτυ φωνάζει όλα τα παιδάκια για να τους δώσει  γιαουρτάκια. «Τζούνιορ, Εγώ θέλω μπανάνα» το φωνάζει ένα κορίτσι , «και γω φράουλα του φωνάζει ένα άλλο» «Τζούνιορ θέλω κάποιο που να έχει το σκάφος γιατί μου λείπει από την αφίσα μου στο Διάστημα»


MAX Κοιτάξτε ο ΜΑΧ φωνάζουν κάτι αγοράκια και πηγαίνουν προς το μέρος του για να τον αγκαλιάσουν και να κάνουν μαζί τον χορό του ΜΑΧ! Οι φωτογραφίες έδιναν και έπαιρναν...


Λίγο πιο κάτω βλέπουμε  μπάλες και κορίνες στον αέρα και πλησιάζοντας ανακαλύπτουμε Ζογκλερ-Animateur Βαγγέλη Κυριάκο τονΖογκλερ-Animateur Βαγγέλη Κυριάκο ο οποίος δίνει μια εντυπωσιακή παράσταση Ζογκλερικών  και στην συνέχεια θα κάνει δωρεάν μαθήματα σε όλους . Ο Βαγγέλης είναι πρόθυμος να δειξει τις ικανότητές του και στα παιδικά πάρτυ που θα κάνετε!

Η πρώτη εμφάνιση του Πέπε της ΜαιμούςΉρθε η ώρα για την πρώτη εμφάνιση του Πέπε της Μαϊμούς. Όλα τα παιδάκια μαζεύονται και φωνάζουν «ΠΕΠΕ» «ΠΕΠΕ» αλλά αυτός παιχνιδιάρης όπως πάντα τα κρατάει σε αγωνία και μετά από ένα πολύ δυνατό «ΠΕΠΕ» το οποίο ακούγετε μέχρι τον 2 όροφο του athensheart  εμφανίζετ αι γεμάτος διάθεση για σκανταλιές.

Τα παιδάκια τον αγκαλιάζουν και μπαλόνια και κομφετί πέφτουν από τον ουρανό. Τα παιδάκια ξετρελαίνονται και σηκώνοντας τα χέρια ψηλά προσπαθούν να τα πιάσουν.

ΨαρόσουπαΟ Πέπε μαζί την Λούση και τα παιδιά μαζεύονται γύρω από τον  Γιώργο τον Λεμπέση ο οποίος θα μας παρουσιάσει την Θεατρική παράσταση και το βιβλίο του Ψαρόσουπα .
Η αφήγηση αρχίζει και όλοι μεταφερόμαστε μαγικά στην Μήλο όπου τρεις παμπόνηροι μάγειροι βάζουν σε εφαρμογή το καταχθόνιο σχέδιο τους για να μετατρέψουν τον μικρό θαλάσσιο κόλπο... σε τεράστια ψαρόσουπα.

σχολείο παιχνιδιούΣτην συνέχεια εμφανίζετε το Σχολείο παιχνιδιού (εργαστήρι πολιτιστικής εκπαίδευσης ) που μας παρασύρει με την μουσική τους σε ένα παιχνίδι γεμάτο χρώματα και ζωντάνια. Τα παιδάκια έκαναν χορευτικά, μιμόντουσαν τις εκπαιδεύτριες με τρομερή επιτυχία για τις ανάγκες των παιχνιδιών και δεν ήθελαν να σταματήσουν.

Ο Πέπε εμφανίστηκε ξανά και μαζί με την Λούση μοιράσανε αυτοκινητάκια για όλα τα παιδιά από την Φάγε και τους μάζεψαν για να παίξουν ομαδικά παιχνίδια.

Ο Πέπε μάζεψε όλα τα αγοράκια και ο Λούση τα κοριτσάκια και με την βοήθεια του κέντρου Μαγεμένη Πυξίδαδημιουργικής απασχόλησης Μαγεμένη Πυξίδα παίξανε πολλά παιχνίδια με μπανάνες ( τις αγαπημένες του Πεπε) όπως σκυταλοδρομία κ.α .
Προσπάθησαν να βρουν την ουρά του Πέπε με κλειστά μάτια και να πιάσουν όλες τις μαιμουδοουρές.
Αν και ήταν αργά το μεσημέρι, τα παιδιά δεν άφηναν με τίποτα τα παιχνίδια της "Μαγεμένης Πυξίδας" και τραβούσαν την Λούση και τον Πέπε για να συνεχίσουν!

Πίτα pamebolta.grΣτο τέλος μαζευτήκαμε όλοι μαζί για να κόψουμε την Πίτα του pamebolta.gr και τα παιδάκια περιμένανε με αγωνία να δουν σε ποιόν θα πέσει το φλουρί.

Το πρώτο κομμάτι ήταν για όλα τα παιδάκια του κόσμου το οποίο και σας αφιερώνουμε και στην συνέχεια κόψαμε για την Λούση , τον Πέπε και για όλα τα παιδάκια.

Το φλουρί έπεσε ανάμεσα στον Πέπε και στους χορηγούς μας τους οποίους τους ευχαριστούμε και πάλι πολύ πολύ γιατί χωρίς αυτούς δεν θα ήταν δυνατή αυτή η φανταστική γιορτή των παιδιών. pamebolta.gr

Το φλουρί όμως  το πήρε ο Πέπε και με μεγάλη χαρά το κράτησε και δεν μας το έδινε με τίποτα!

Άλλη μια εκδήλωση τελείωσε με μεγάλη επιτυχία από ότι μας είπατε εσείς και πολλά πολλά παιδικά χαμόγελα (πάνω από 2.500 άτομα ήρθαν στο πάρτυ μας)
 
Και μην ξεχνάτε ... κοιτάτε καλά καλά σε κάθε γωνία που στρίβετε γιατί δεν ξέρετε από πού μπορεί να ξεπηδήσει ο Πέπε και η Λούση για να παίξουν μαζί σας

Περιμένουμε τα σχόλια σας για την εκδήλωση μας και φωτογραφίες αν έχετε που θα θέλατε να αναρτήσουμε (στείλτε τις στο info@pamebolta.gr).

Χορηγοί

Junior

MAXAthens Heart

 

 

 

 

 

 

Melissa pasta kids

carnival

 

 

 

 

 

 

Υποστηρικτές

εκδόσεις καστανιώτηςζουζουνοφωλιά

pizza fan mommy

 

 

 

 

Βαγγέλης ΚυριάκοςΜαγεμένη ΠυξίδαΨαρόσουπαΜουσικομαγειρεματαπαιδικά γλέντια

 

 

 

 

 

 

 

Ζαχαρίτσες

ΜπουρμπουλήθρεςΘέατρο Μαριονέττας Γκότσηςσχολείο παιχνιδιού

 

 

 

 

 

 

 

Αναλυτικό Πρόγραμμα της εκδήλωσης

11:00-11:30

  • Οι Εκδόσεις Καστανιώτη σας προσκαλούν σε ένα ταξίδι ΣΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΥΠΟΛΗ με παρέα τη συγγραφέα Κωνσταντίνα Τασσοπούλου και όλους τους αριθμούς
  • Εργαστήρι «Φτιάξτε τις δικές σας κονκάρδες» από τις Μπουρμπουλήθρες
  • Κατασκευές από την παρέα του pamebolta.gr
  • Ζωγραφική από την παρέα του pamebolta.gr
  • Ζωγραφική σε Γύψινα από την Ζουζουνοφωλιά
  • Facepainting από τις Ζαχαρίτσες

11:30-12:00

12:00- 12:30

12:30-13:00

12:40-13:00

  • Παρουσίαση του Πέπε από την Λούση
  • Κοπή Πίτας από τον Πέπε και την Λούση

 

13:00-13:30

13:30-14:00

14:00-14:30

14:30-15:00

 

Δώστε μας το e-mail σας για να σας στέλνουμε τα νέα μας ( πατώντας εδώ) και κερδίστε προσκλήσεις για θέατρο

 

info box

Για ηλικίες από: 

0-1
1-3
3-5
5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Κόστος: 

Με δωρεάν είσοδο για όλους

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

14/01/2012 - από τις 11:00 έως τις 15:00

Σχόλια

Το μικρό μου ταρζανάκι, ηθελε

Το μικρό μου ταρζανάκι, ηθελε να σας ευχαριστήσει (επειδή ειναι 4 χρ. σας τα γράφω εγω)......
πέρασα πολυ- πολυ όμορφα, πιο πολυ μου άρεσαν :
τα σπιτάκια , η μαγειρική, το κουκλοθέατρο, το παιχνίδι με τα μπαλόνια, που κέρδισα το βιβλίο!
"στην Αριθμούπολη" της Κωνσταντίνας Τασσοπούλου (εκδόσεις Καστανιώτη)
και ο ΠΕΠΕ!!! << Μα μαμά γιατί ειχε τόοοσο μεγάλη ουρά? >>

Σας ευχαριστούμε πολύ για ολα τα υπέροχα που κάνετε , (επειδή υπήρχαν κι αλλα πολλά),που νοιάζεστε για τα αγγελούδια μας και για εμας μαζί.

Συγχαρητήρια!!!

Το παρτυ σας ηταν

Το παρτυ σας ηταν καταπληκτικό... Περάσαμε υπέροχα...! οι κληρώσεις για τα θέατρα ,με τα κουπόνια που μας δωσατε, πότε θα γίνει;

Και εμείς ευχαριστούμε για

Και εμείς ευχαριστούμε για την πολλη ωραία εκδήλωση , περάσαμε υπέροχα , η οργάνωση ήταν υπέροχη και σε άλλα με υγεία να είστε πάντα καλά.......:-)

Ήταν υπέροχα το Σαββατο.Τόσες

Ήταν υπέροχα το Σαββατο.Τόσες δραστηριότητες,τόσες υπέροχες στιγμές κ δώρα για όλα τα παιδάκια.....μπράβο,μπράβο κ πάλι μπράβο!!!!!!!!!!!

Και εμείς με τη σειρά μας θα

Και εμείς με τη σειρά μας θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε!!! Τα "ζουζούνια" μου χάρηκαν πολύ και ευχαριστήθηκαν πολύ με όλες τις δραστηριότητες!!! Περάσαμε πολύ όμορφα!!!! Ελπίζω να ξαναβρεθούμε!!!

Χαιρετώ την αγαπημένη μας

Χαιρετώ την αγαπημένη μας παρέα του pamebolta.gr.Η εκδήλωση του Σαββάτου ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ............Σας ευχαριστούμε για το κέφι σας ,καθώς και για την πρόσκληση που κερδίσαμε.

irthame kai ta perasame

irthame kai ta perasame telia!i lousi kai o pepe itan foveri!pirame giaourtaki kai zimarika!perimenoume tin epomeni emfanisi sas!!