Ζώα και Φύση στην Θεσσαλονίκη

Αρνάκι άσπρο και παχύ της μάνας το καμάρι, μπεεεέρχεται στην εξοχή και στο χλωρό χορτάρι, έφτασε με κέφι, παιχνίδια, γέλια και χαρές, με χήνες, πάπιες και λαγούς, παπαγάλους χρωματιστούς, γάτες, σκυλάκια, καναρινάκια, ιγκουάνα και ψαράκια!!!

Σας περιμένουν να απολαύσετε την εξοχή, να γευτείτε λιχουδιές να κεράσουν καφέ, χυμό, να γελάσουμε με παιχνίδια, να ενημερωθούμε, να φωτογραφηθούμε, και να γνωριστούμε ξανά από την αρχή με τα ζώα και τη φύση!!

Στο φευγιό, θα κληρώσουμε δώρα στους τυχερούς, ταξίδια κι εκδρομές, δεντράκια, ψαράκια κι άλλα πολλά! Αναμνηστικό δωράκι, κονκάρδα με το προβατάκι μας!

ΠΟΥ: Φυτώριο Μαλικά, Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης

ΜΑΜ: FORNO d’oro, pizza + Sugar Angel, homemade party food FUN: Mommy Cool, παιδότοπος (φουσκωτό και τσουβαλοδρομίες) + SMART PETS, καλλωπισμός μικρών ζώων (live επίδειξη κουρέματος τετράποδων) + ABA PET, pet shop (παπαγάλος που μιλάει και γελάει) Καλεσμένοι: koitamama.gr, περιοδικό (διανομή περιοδικού με δωράκι)

Συνεργάτες: MEDIA Politidis, φωτογραφία+βίντεο (επικοινωνήστε να λάβετε τις φωτογραφίες σας ηλεκτρονικά) + STAMPA HOUSE, ψηφιακές παραγωγές (αναμνηστικό δωράκι κονκάρδα)

Πηγή: http://www.localfinder.gr

info box

Για ηλικίες από: 

1-3
3-5
5-9
9-12
12+

Κόστος: 

Δωρεάν

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

02/10/2011 - από τις 10:00 έως τις 14:00