Ζακυνθινό Καρναβάλι 2013

Κάθε μέρα το Ζακυνθινό Καρναβάλι μας επιφυλάσει εκπλήξεις! Λεπτομέρειες δείτε στο αναλυτικό πρόγραμμα.

Μέχρι τις 10 Μαρτίου θα διαρκέσει και η Έκθεση παιδικής ζωγραφικής με θέμα «Piccolo Καρναβάλι» , στη Λέσχη «Ο Ζάκυνθος», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Ζακυνθινού Καρναβαλιού.

Η αφίσα του Πίκολο Καρναβάλι 2013 επελέγει μετά από διαγωνισμό. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 400 περίπου μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ζακύνθου. Το επίπεδο των ζωγραφιών των παιδιών ήταν υψηλό και η Καρναβαλική Επιτροπή δυσκολεύτηκε στην επιλογή της ζωγραφιάς που θα μετατραπεί σε αφίσα. Τελικά, επιλέχθηκε η ομαδική ζωγραφιά της Β’ δημοτικού του 3ου Δημοτικού Σχολείου και η ζωγραφιά της μαθήτριας 1ου του Δημοτικού της Β’ τάξης, Μοάνα Ρούφας.

Πρόγραμμα Ζακυνθινού Καρναβαλιού

Κυριακή  24 Φεβρουαρίου 2013, Τελώνου & Φαρισαίου, Αρχή  Τριωδίου

11:30 πμ Καρναβαλική ποδηλατάδα με αφετηρία την Πλ. Σολωμού και  με προορισμό το Μουζάκι (Θέση Μποναφέ). Εκεί ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μουζακίου θα διοργανώσει  γλέντι με τη συμμετοχή των Πολιτιστικών Συλλόγων Κερίου, Τραγακίου «Η Δερματούσα», Κατασταρίου, Κρητικών και Βορειοηπειρωτών.  Στην Καρναβαλική Ποδηλατάδα επικεφαλής θα τεθεί ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων και παρουσιαστής της εκπομπής «Μένουμε Ελλάδα» Γιώργος Αμυράς. Οι ποδηλάτες θα επιστρέψουν στην Πλατεία Αγίου Μάρκου όπου οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος σε κλήρωση ενός ποδηλάτου. Θα βραβευθεί επίσης η καλύτερη καρναβαλική αμφίεση  ποδηλάτου.

 Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

18:30 μμ Έκθεση παιδικής  ζωγραφικής  με θέμα  «Piccolo  Καρναβάλι» , στη Λέσχη «Ο Ζάκυνθος». (Διάρκεια έκθεσης έως 10 Μαρτίου)

 

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013 

18:30 Στο Κοινοτικό Γραφείο στα Λαγκαδάκια το «Τριώδιο αρχίζει». Εργαστήρι μάσκας και χαρταετού. Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Λαγκαδακίων 

Εμψυχώτρια: Άννα Κλαυδιανού. 

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου

18:30 μμ Ξενοπούλειος Βιβλιοθήκη  «Η  Πουλτσινέλα και η παρέα της». Ιστορίες για μάσκες και όχι μόνο (για παιδιά 6-12 χρονών) με εμψυχώτρια την Άντζελα Παλμιτέστα.

 Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 

18:00 μμ Ξενοπούλειος Βιβλιοθήκη, «Το πρώτο τρελό πάρτι του καρναβαλιού» (για παιδιά 4-7 χρονών) με την Μ. Μαρίνου.  

19:30 μμ Κανταδόροι σεργιανίζουν στους δρόμους της πόλης.

 Παρασκευή  1 Μαρτίου 

19:00 μμ Ποδαράτα στους δρόμους της πόλης με τις Φιλαρμονικές του Δήμου Ζακύνθου. 

20:00 μμ Κρυμμένος Θησαυρός.  Θα δοθούν ραδιοφωνικά, τα θέματα του 2ου παιχνιδιού «Κρυμμένου Θησαυρού».

Σάββατο  2 Μαρτίου 

10:00 πμ Πλατεία Σολωμού. Παιχνίδι «Κρυμμένου θησαυρού». Εκατοντάδες ζακυνθινόπουλα θα λύσουν γρίφους, σοφιστείες, τεχνάσματα και θα διαγωνιστούν σε πρωτότυπα παιχνίδια. Συνδιοργάνωση Δήμος Ζακύνθου και Επιμελητήριο Ζακύνθου . Στη θέση του μηχανοδηγού το Πλήρωμα 94 από το Πατρινό Καρναβάλι.

18:30 μμ Πλατεία Αγίου Μάρκου. Η Ομάδα λαϊκού θεάτρου  Αγγερικού παρουσιάζει την ομιλία του Νιόνιου Αρβανιτάκη « Ο Κόντες  Αμυριάλης». Θα ακολουθήσουν χοροί της Ζακυνθινής Υπαίθρου με ταμπουρλονιάκαρο, από το μουσικοχορευτικό συγκρότημα «Υακίνθη» . 

20:00 μμ Πνευματικό Κέντρο. Η Ένωση Επτανησίων Ελλάδας διοργανώνει διάλεξη για το Ζακυνθινό Λαϊκό Θέατρο. 

21.30 μμ Απονομή βραβείων του Κρυμμένου Θησαυρού.

Θεσσαλονίκη. Το χορευτικό συγκρότημα «Φιόρο του Λεβάντε»  ως «πρεσβευτής» του Ζακυνθινού Καρναβαλιού παρουσιάζει στην πόλη της Θεσσαλονίκης, Ζακυνθινά έθιμα της Αποκριάς.

Κυριακή 3 Μαρτίου, του Ασώτου

Καρναβαλικό ταξίδι στην Πάτρα. Αντιπροσωπεία του ζακυνθινού Piccolo Καρναβαλιού ταξιδεύει  στην Πάτρα και συμμετέχει στην παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού των παιδιών. Στην αντιπροσωπεία συμμετέχει και η φιλαρμονική της Δημοτικής Ενότητας Αρκαδίων.

Αδελφοποίηση  ζακυνθινού «Piccolo» Καρναβαλιού   και  πατρινού  Καρναβαλιού των παιδιών.

Δευτέρα 4 Μαρτίου

19:00 μμ Σοκολατοεπιδρομές στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Τα Καρναβαλικά Γκρουπ προσφέρουν γλυκές γεύσεις στους κατοίκους της πόλης.

Τρίτη 5 Μαρτίου 

18:00 μμ Έκθεση στο  Φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου. Θέμα : «Μια φωτογραφία, χίλιες λέξεις». Η ιστορία του Piccolo μέσα από μια φωτογραφική μηχανή.

 

Τετάρτη 6 Μάρτιου 

16:00 μμ Πλατεία Δημοτικής Κοινότητας Τραγακίου. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τραγακίου «Η Δερματούσα» θα παρουσιάσει  την ομιλία «Ο προξενητής» της Μιμίκας Σταμίρη. Θα ακολουθήσει χορός και γλέντι.

17:30 μμ Πλατεία Σολωμού. Εγκαίνια του χωριού του Αρλεκίνου. Μια μικρή Καρναβαλούπολη στήνεται για τις ανάγκες των μικρών μας φίλων. Στο χώρο αυτό θα υπάρξουν εργαστήρια κατασκευής μάσκας, καπέλων, αφίσας,  εκπαιδευτικό θέατρο,  Face Painting (Μακιγιάζ) από το Τμήμα Αισθητικής του ΕΠΑΣ Ζακύνθου, ταχυδακτυλουργοί ζογκλέρ κλπ.

Πέμπτη 7 Μαρτίου , Τσικνοπέμπτη

Όλο το νησί ψήνει ,από το πρωί . Μπαγόρδες κατά μήκος και πλάτος του νησιού. Στο δημοτικό σχολείο του Μουζακίου ,στο γυμνάσιο και λύκειο Βολιμών ,στην πλ. Τραγακίου και φυσικά η μεγάλη μπαγόρδα στο Αργάσι με χορούς, τραγούδια και  ένα πρωτότυπο θαλασσινό ράλι με σχεδίες.

10:30 πμ Χώρος Πολιτιστικού Συλλόγου Μαχαιράδου (έναντι Ταχυδρομείου). Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαχαιράδου «Η Αγία Μαύρα» σε συνεργασία με το Γυμνάσιο Μαχαιράδου  διοργανώνει κυνήγι «Χαμένου Θησαυρού» που θα ξεκινήσει από το χώρο του Συλλόγου και θα  εξαπλωθεί σε όλο το χωριό.

11:00 πμ Πρωινές Μπαγόρδες του Επιμελητηρίου σε τέσσερα σημεία της πόλης : Άγιος Παύλος, Άγιοι Σαράντα, Στοά Βοζαϊτη και Νομαρχία.

12:00 μμ Πλ. Διοικητηρίου. Μετά από δεκαετίες ένα άνθινο άρμα προστίθεται στο ζακυνθινό καρναβάλι. Ανθοπώλες τις Ζακύνθου στολίζουν  «Το Φιόρο Του Λεβάντε». Ελάτε να παρακολουθήσετε και να συμβάλετε στο στολισμό του άρματος.

17:00 μμ Πλατεία Κυψέλης (Φωκίωνος Νέγρη)- Αθήνα. Η Ομάδα Λαϊκού Θεάτρου Αγγερικού ως πρεσβευτής του Ζακυνθινού Καρναβαλιού παρουσιάζει την ομιλία «Ο Κόντες Αμυριάλης» του Νιόνιου Αρβανιτάκη. Θα ακολουθήσουν ζακυνθινοί χοροί με ταμπουρλονιάκαρο από το μουσικοχορευτικό συγκρότημα «ΥΑΚΙΝΘΗ». Συνδιοργάνωση : Δήμος Αθηναίων- Δήμος Ζακυνθίων- Ένωση Ζακυνθίων Αθήνας.

18:00 μμ Η Φιλαρμονική της Δ.Ε. Ζακυνθίων παιανίζει στους δρόμους της Πόλης και μας προετοιμάζει για την πομπή της Τσικνοπέμπτης.

19:00 μμ Έναρξη πομπής , Αγ. Λάζαρος.  Ντελάληδες, άμαξες, γαϊτανάκια, άρματα  και ο Βασιλιάς Καρνάβαλος με το πλήρωμά του, κατευθύνονται προς την Πλατεία Αγίου Μάρκου. Εκεί ο Δήμαρχος Ζακύνθου, Στέλιος Μποζίκης, θα κηρύξει την έναρξη του Καρναβαλιού. 

 

Παρασκευή 8 Μαρτίου 

17:30 μμ Πλατεία Αγίου Μάρκου. Η θεατρική ομάδα Αγ. Πάντων παρουσιάζει την ομιλία : «Το εσώβρακον του  Αγ. Γρίφωνα». Θα ακολουθήσουν ζακυνθινοί χοροί από τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου.

19:30 μμ Πλατεία Αγίου Μάρκου. Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Άνω Γερακαρίου «Ανεμογδούρι» και του Κάτω Γερακαρίου «Ευαγγελίστρια» , παρουσιάζουν χορευτικά σχήματα.

21:30 μμ Κόκκινος Βράχος. Θα πραγματοποιηθεί ο αποκριάτικος  χορός της «Giostra di Zante”.

 

    Σάββατο 9 Μαρτίου 

15:00 μμ Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαχαιράδου «Η Αγία Μαύρα» θα παρουσιάσει την ομιλία « Η Γκιόσα» του Γιάννη Σταμίρη στο χώρο του  Πολιτιστικού Συλλόγου Μαχαιράδου ( έναντι Ταχυδρομείου). Θα ακολουθήσουν χοροί από το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου. 

15:30 μμ Παρέα καρναβαλικών ποδηλατιστών, ξεκινάει από την Πλατεία Σολωμού  με κατεύθυνση τις εργατικές κατοικίες («Ζάκυνθος 2»).

16:00 μμ Πλατεία 5ου Δημοτικού Σχολείου. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Μανώλιες» διοργανώνει Μπαγόρδα. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με : 1)Παραδοσιακούς χορούς από το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου  2)Ομιλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραγακίου «Ο προξενητής» της Μιμίκας Σταμίρη 3) Face Painting για τους μικρούς μας φίλους 4) DJ Μουσική και 5) Καλλιτέχνης  Guest Star, έκπληξη με συνοδεία ζωντανής μουσικής . Θα ακολουθήσει πάρτι με πολύ γλέντι και χορό.

17:30 μμ Πλατεία Σολωμού. Εργαστήρι μάσκας στο Καρναβαλικό χωριό.

22:00 μμ Πνευματικό Κέντρο. Χορός «Φιόρο του Λεβάντε».

 

Κυριακή 10 Μαρτίου, της Αποκρεώ

Η μεγάλη μέρα του Piccolo. Από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, στην Καρναβαλούπολη της Πλατείας Σολωμού,Face Painting (Μακιγιάζ) από το Τμήμα Αισθητικής του ΕΠΑΣ Ζακύνθου  και Καρναβαλικά Εργαστήρια.

15:30 μμΆγιος Λάζαρος. Από εδώ θα ξεκινήσει η παρέλαση του Piccolo. Οι μικροί καρναβαλιστές με κέφι και φαντασία παρελαύνουν στην πόλη της Ζακύνθου. Στους σχηματισμούς θα συμμετάσχουν και φιλοξενούμενα σχήματα. 

17:30 μμ Πλατεία Αγίου Μάρκου. Οι Αθλητικοί  Γυμναστικοί  Σύλλογοι  «Ήλιδα» και  «Ολυμπιάδα», παρουσιάζουν σύγχρονες χορογραφίες.

18:30 μμ Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σαρακηνάδου παρουσιάζει  παραδοσιακούς χορούς από  τη Ζάκυνθο και όλη την Ελλάδα. Υπεύθυνος διδασκαλίας Άγγελος Τετράδης.

20:00 μμ Γυμνάσιο Bανάτου. Οι μαθητές του Σχολείου παρουσιάζουν την ομιλία «Το συννεφάκι», του Διονυσίου Γιατρά.

 

Δευτέρα 11 Μαρτίου

17:30 μμ Πλατεία Σολωμού. Καρναβαλούπολη, εργαστήρι καπέλου για τους μικρούς μας φίλους στην Καρναβαλούπολη.

Τρίτη 12 Μαρτίου

17:30 μμ Πλατεία Σολωμού. Στο Καρναβαλικό χωριό θα πραγματοποιηθεί  Face Painting (Μακιγιάζ) από το ΕΠΑΣ Ζακύνθου και εργαστήρι χαρταετού.

20:30 μμ Πλατεία Αγ. Μάρκου , Dance Studio : Παρουσίαση Hip Hop χορογραφίες υπεύθυνη προγράμματος η  καθηγήτρια χορού Μικαϊλα Νόβακ

Τετάρτη 13 Μαρτίου

17:30 μμ Ισόγειο Δημαρχείου. Έκθεση Καρναβαλικών αφισών.

19:30 μμ Πλατεία Αγίου Μάρκου. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαχαιράδου «Η Αγία Μαύρα» Θα παρουσιάσει την ομιλία «Η Γκιόσα» του Γιάννη Σταμίρη. Θα ακολουθήσουν χορευτικά.

  Πέμπτη 14 Μαρτίου 

19:30 μμ Πλατεία Αγίου Μάρκου. Η Θεατρική παρέα των «Αλιτζερίνων» θα παρουσιάσει τη συλλογική ομιλία «Βάρει και βλέπουμε».

20:30 μμ Πλατεία Αγίου Μάρκου. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαριών, θα παρουσιάσει το χορευτικό του σχήμα.

   Παρασκευή 15 Μαρτίου

15:00 μμ Μουζάκι - Πλάτωμα Αγίου Νικολάου. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μουζακίου , θα παρουσιάσει την ομιλία «Οι αχόρταγοι» σε κείμενα του Σπύρου  Λεωνίδη- Μαυροπόδη.

19:30 μμ Πλατεία Αγίου Μάρκου. Η Θεατρική ομάδα του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου και η παρέα τους, θα παρουσιάσουν την ομιλία «Ο Μπάφιλας και ο Διάολος» του Νίκου Γουσέτη. Αμέσως μετά  θα πραγματοποιηθεί  γλέντι υπαίθριο από  το Φιόρο του Λεβάντε.

21:30 μμ Ετήσιος αποκριάτικος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο Ερωτόκριτος», στην ταβέρνα Διαχρονικό στο Σκουλικάδο.

22:00 μμ Λέσχη «Ο Ζάκυνθος». Ο καθιερωμένος αποκριάτικος χορός της Λέσχης « Ο Ζάκυνθος».

     Σάββατο 16 Μαρτίου

11:00 πμ Βενετσιάνικος Γάμος. Η Ομάδα του Βενετσιάνικου Γάμου διασχίζει την οδό Αλεξάνδρου Ρώμα, με τις «νυφιάτικες άμαξες» και διανέμει προσκλητήρια του Γάμου. 

11:30 πμ Πλατεία Σολωμού . Οι μαθητές του Γυμνασίου Μπανάτου Παρουσιάζουν την ομιλία  «Το συννεφάκι», του Διονυσίου Γιατρά.

14:30 μμ Άνω Γερακαρίο - Πλατεία Συνεταιρισμού. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος  «Ανεμογδούρι» του  Άνω Γερακαρίου , παρουσιάζει την ομιλία «Το κάζο τση κληρονομίας» του Μαρίνου Διονύση.

15:00 μμ Μπανάτο. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπανάτου θα πραγματοποιήσει την ομιλία «Λίστα Λαγκάρντ». 

15:15 μμ Λιθακιά. Η Ομάδα Λαϊκού Θεάτρου Λιθακιάς  «Κώστας Σκαντάλης», παρουσιάζει την ομιλία  «Ο Αντζουλίνος»  του  Στάθη Πίσκοπου.

16:00 μμΠλατεία Αγίου Κήρυκα. Η Ομάδα λαϊκού θεάτρου  Αγγερικού παρουσιάζει την ομιλία του Νιόνιου Αρβανιτάκη « Ο Κόντες Αμυριάλης». Θα ακολουθήσουν χοροί της Ζακυνθινής Υπαίθρου με ταμπουρλονιάκαρο, από το μουσικοχορευτικό συγκρότημα «Υακίνθη» . 

19:00 μμ Βενετσιάνικος Γάμος . Το δρώμενο του Βενετσιάνικου Γάμου στο Τζάντε (16ος αιώνας) του Αντωνίου Μιλάνου ξεκινά από τον Αγ. Παύλο. Η λαμπερή πομπή με σαλπιγκτές , τύμπανα , τοξότες και θεατρικά κοστούμια εποχής, διασχίζει το ιστορικό κέντρο της πόλης και καταλήγει στην Πλατεία Αγ. Μάρκου όπου εκεί εκτυλίσσετε το δρώμενο. Στην πομπή συμμετέχουν σχήματα από την Κέρκυρα , Κεφαλονιά , Λευκάδα και Ζάκυνθο με παραδοσιακά τους κοστούμια. Ακολουθεί το γλέντι του Γάμου. 

Μεσολόγγι. Ο Πολιτιστικός  Σύλλογος  Σαρακηνάδου ως πρεσβευτής του Ζακυνθινού Καρναβαλιού παρουσιάζει αποκριάτικα έθιμα της Ζακύνθου και της υπόλοιπης Ελλάδας.

Πάτρα. Η φιλαρμονική της Δημοτικής Ενότητας Ζακυνθίων  ως πρεσβευτής του Ζακυνθινού Καρναβαλιού, συμμετέχει στις δράσεις του Πατρινού καρναβαλιού.

 

   Κυριακή 17 Μάρτιου, της Τυροφάγου

15:30 μμ Η Μεγάλη παρέλαση με αρχηγό τον Βασιλιά Καρνάβαλο, ξεκινά από  την καμάρα Αγίου Λαζάρου με κατάληξη την Πλατεία Σολωμού .

19:30 μμ Πόβερο Καρναβάλι. Άλλο ένα ξέφρενο Καρναβάλι φτάνει στο τέλος του. Οι Καρναβαλιστές, με πόνο ψυχής, συνοδεύουν το Βασιλιά Καρνάβαλο στην τελευταία του .. κατοικία, μέχρι την επόμενη, ένα χρόνο μετά την …ανάστασή του. Όσο τρελή ήταν η ζωή του, άλλο τόσο είναι και η κηδεία του. Το δρώμενο θα παρουσιαστεί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Μανώλιες». Η πορεία ξεκινά από την εκκλησία της Ανάληψης και καταλήγει στην Πλατεία Σολωμού. 

20:30 μμ Πλατεία Αγίου Μάρκου- Πλατεία Σολωμού. Το Επιμελητήριο Ζακύνθου θα κεράσει ρυζόγαλα στις Επιχειρήσεις Casino Café, San Marco, Base, Avant Garde  και Forum.

20:30 μμ Εκκλησία Αγίου Νικολάου Μώλου. Μαρουλοκρέμμυδα. Η Ομάδα του Βενετσιάνικου Γάμου στο Τζάντε το 16ο αιώνα», του Αντώνη Μιλάνου θα αναβιώσει το «Αντέτι» των «Μαρουλοκρέμμυδων».

23:00 μμ Πνευματικό Κέντρο Ζακύνθου. Χορός Καρναβαλικής Επιτροπής, όπου ο Δήμαρχος θα κόψει την παραδοσιακή Λαγάνα.

 

    Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου, Κούλουμα

10:00 πμ Κούλουμα στη Λίμνη του Κερίου (μέχρι αργά το βράδυ). Παν - Ζακυνθινή μάζωξη με Διονυσιακό χαρακτήρα. Άφθονο κρασί , νηστίσιμους μεζέδες και ντόπια εδέσματα. Πέταγμα χαρταετού , Ομιλία Πολιτιστικού Συλλόγου Κερίου «Κερατάς και Δαρμένος», του Στάθη Πίσκοπου όπου θα ακολουθήσουν χορευτικά από το χορευτικό συγκρότημα Κερίου. Επίσης  Ομιλία από τον πολιτιστικό σύλλογο Λιθακιάς « Ο Αντζουλίνος» του Στάθη Πίσκοπου , τραγούδι ,μουσική , χορός μέχρι τελικής  πτώσεως.

11:00 πμ Κούλουμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραγακίου «Η Δερματούσα» στο υπαίθριο Θέατρο της Δερματούσας . Θα πραγματοποιηθεί επίσης η ομιλία «Ο προξενητής» της Μιμίκας Σταμίρη.

13:00 μμ Θα πραγματοποιηθούν κούλουμα και η ομιλία «Ο γέρος και η αλλοδαπή» , του Γιάννη Σταμίρη στις Μαριές, στην περιοχή Μαρία του Κλοπά.

13:30 μμ Κούλουμα στις Αλυκές. Διαγωνισμός πετάγματος χαρταετού. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατασταρίου θα παρουσιάσει την ομιλία «Ο Βρωμαίος και η Μουρλιέττα».

16:00 μμ Προαύλιο του παλιού Δημοτικού Σχολείου Γαλάρου. θα παρουσιαστεί από την θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου  Αγ. Πάντων, η ομιλία «Το εσώβρακον του Αγ. Γρίφωνα» του Αντώνη Μαρούδα-Σκάρπα. Θα ακολουθήσουν ζακυνθινοί χοροί από τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου με ζωντανή μουσική και σαρακοστιανά εδέσματα.

18:00 μμ Στον Πολιτιστικό Σύλλογο Σκουλικάδου, θα παιχτεί η ομιλία «Η Γκιόσα» του Γιάννη Σταμίρη και μετά θα ακολουθήσουν σαρακοστιανά κεράσματα.

info box

Για ηλικίες από: 

0-1
1-3
3-5
5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

24/02/2013 - από τις 18:00 έως τις 20:30
25/02/2013 - από τις 18:00 έως τις 20:30
26/02/2013 - από τις 18:00 έως τις 20:30
27/02/2013 - από τις 18:00 έως τις 20:30
28/02/2013 - από τις 18:00 έως τις 20:30
01/03/2013 - από τις 18:00 έως τις 20:30
02/03/2013 - από τις 18:00 έως τις 20:30
03/03/2013 - από τις 18:00 έως τις 20:30
04/03/2013 - από τις 18:00 έως τις 20:30
05/03/2013 - από τις 18:00 έως τις 20:30
06/03/2013 - από τις 18:00 έως τις 20:30
07/03/2013 - από τις 18:00 έως τις 20:30
08/03/2013 - από τις 18:00 έως τις 20:30
09/03/2013 - από τις 18:00 έως τις 20:30
10/03/2013 - από τις 18:00 έως τις 20:30
11/03/2013 - από τις 18:00 έως τις 20:30
12/03/2013 - από τις 18:00 έως τις 20:30
13/03/2013 - από τις 18:00 έως τις 20:30
14/03/2013 - από τις 18:00 έως τις 20:30
15/03/2013 - από τις 18:00 έως τις 20:30
16/03/2013 - από τις 18:00 έως τις 20:30
17/03/2013 - από τις 18:00 έως τις 20:30
18/03/2013 - από τις 18:00 έως τις 20:30