Εργαστήρι οικολογίας για παιδιά στον Πολυχώρο Μεταίχμιο

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ με αφορμή την παιδική σειρά βιβλίων Φροντίζω τον πλανήτη μου διοργανώνουν εργαστήρι οικολογίας για παιδιά
Που:στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα).

Ο εμψυχωτής Χρήστος Χριστόπουλος με παιχνίδια και κατασκευές σε περιμένει για να σου δείξει τρόπους, ώστε να εμποδίσεις τη μόλυνση του νερού και του αέρα, να εξοικονομείς ενέργεια και να μάθεις τι πρέπει να κάνεις με τα σκουπίδια.

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ!!!

Στο τέλος της εκδήλωσης δύο τυχεροί θα κερδίσουν τα βιβλία!

Σε όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση θα δοθούν δωράκια!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ

Μια σειρά που βοηθάει το παιδί να συνειδητοποιήσει την ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος και να δραστηριοποιηθεί ως ενεργός πολίτης ανάλογα με την ηλικία και τις ικανότητές του. Κάθε βιβλίο της σειράς καλύπτει κι ένα διαφορετικό περιβαλλοντολογικό θέμα. Βοηθάει το παιδί να καταλάβει πόσο πολύτιμο είναι το νερό και ο αέρας, να περιορίσει τα σκουπίδια, να εξοικονομήσει ενέργεια. Στο τέλος κάθε βιβλίου υπάρχουν οδηγίες για τους γονείς ή τους εκπαιδευτικούς, οικολογικές δραστηριότητες, κατασκευές και παιχνίδια.

  • Σας παρακαλούμε να ενημερώσετε όλους τους μαθητές (ηλικίας από 5 ετών) του σχολείου σας για την εκδήλωση.
  • Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της εκδήλωσης, οι γονείς μπορούν να παραμείνουν στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ, όπου μπορούν να πιουν τον καφέ ή το τσάι τους, ή να επιστρέψουν μετά τη λήξη της.
  • Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στο 211 3003580.

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12
12+

Κόστος: 

Δωρεάν

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

27/11/2010 - 12:30