Εργαστήριο Δημιουργικής έκφρασης για παιδιά στα Αγγλικά στο Οξυγόνο (Για παιδιά ηλικίας 8-11 ετών)

«Fairy tales and fairy games»: Εργαστήριο δημιουργικής έκφρασης για παιδιά στα Αγγλικά  με την εκπαιδευτικό Μαρία Ριστάνη

(Δρ. Τμήματος Αγγλικής Φιλολογίας ΑΠΘ, με εξειδίκευση στο θέατρο)

Έξι απλές ιστορίες συναισθημάτων από τη σύγχρονη βρετανική παιδική λογοτεχνία μας δίνουν την αφορμή για παιχνίδι και δημιουργική έκφραση στα Αγγλικά. Στόχος του εργαστηρίου είναι τα παιδιά να εξασκηθούν αθόρυβα στην κατανόηση και παραγωγή λόγου στα Αγγλικά, διασκεδάζοντας ταυτόχρονα με τις λέξεις που χρησιμοποιούν και μαθαίνουν.

Μέσα από παιχνίδια ρόλων, δραματοποιημένη αφήγηση και ασκήσεις φαντασίας παίζουμε με τις λέξεις, τις ζωγραφίζουμε τις μελοποιούμε ρυθμικά, και τις κάνουμε ιστορίες!

Για παιδιά ηλικίας 8-11 ετών.
Απαραίτητη η βασική γνώση Αγγλικών (επίπεδο Α1 & Α2 - στοιχειώδης και βασική γνώση).

Απαραίτητη η προεγγραφή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 12 παιδιά)

Προσφορά «Φέρε και τον φίλο σου»: Φέρε δύο ή περισσότερους φίλους σου μαζί και θα ισχύσει και για όλους η ειδική τιμή των 25 ευρώ.

Για να ισχύει η προσφορά το ΟΞΥΓΟΝΟ θα πρέπει να ενημερωθεί κατά τη δήλωση συμμετοχής λαμβάνοντας ηλεκτρονικά το ακόλουθο κείμενο συμπληρωμένο.
«Επιθυμώ να συμμετάσχω στο εργαστήρι (ΟΝΟΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ) και να χρησιμοποιήσω την προσφορά Φέρε και τον φίλο σου για εμένα (ΟΝΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑΞΗ) και τους (ΟΝΟΜΑΤΑ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΤΑΞΕΙΣ). Οι κηδεμόνες μας είναι κατά σειρά (ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ-ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, E-MAIL)».

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12

Πόλη: 

Κόστος: 

Κόστος συμμετοχής: 30 ευρώ. Ειδική τιμή για αδέρφια: 25 ευρώ

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

10/01/2014 - από τις 19:00 έως τις 21:00
17/01/2014 - από τις 19:00 έως τις 21:00
24/01/2014 - από τις 19:00 έως τις 21:00