Εκδηλώσεις για παιδιά στο Ηράκλειο ( Κρήτη)

Άφθονες είναι οι δραστηριότητες αυτό το Σαββατοκύριακο στην πόλη μας με ξεναγήσεις στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, αφήγηση παραμυθιών, εργαστήρια, μία συναυλία και μία πεζοπορία.

Την Παρασκευή το απόγευμα, στο βιβλιοπωλείο Παπουτσωμένος Λύκος, θα γίνει αφήγηση του παραμυθιού «Έχω ράμματα για τη γούνα σου».

Το Σάββατο το πρωί θα γίνει πεζοπορική διάσχιση του φαραγγιού του Ρίχτη Λασιθίου, στο βιβλιοπωλείο Παπουτσωμένος Λύκος αφήγηση του παραμυθιού «Ο Κίμωνας σε αποστολή διάσωσης» και στο βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης αφήγηση του παραμυθιού “Ένας καλόκαρδος καρχαρίας” και στη συνέχεια εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Το Σάββατο και την Κυριακή το μεσημέρι πραγματοποιείται στον Καλό Αγωγό Εργαστήρι Πολλαπλής Νοημοσύνης για παιδιά Δημοτικού.

Την Κυριακή στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας θα γίνουν ξεναγήσεις στις εκθέσεις του μουσείου, ενώ το απόγευμα στη Στέγη Ανηλίκων Ηρακλείου θα δοθεί μαθητική συναυλία από τη Μουσική Σχολή Ωδή με σκοπό να μαζευτούν απαραίτητα πράγματα για τα παιδιά της Στέγης και στον Καλό Αγωγό θα γίνει σεμινάριο με θέμα τον σχολικό εκφοβισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες στο http://www.cretamums.gr/

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος Ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

16/05/2014 - 11:25
17/05/2014 - 11:25
18/05/2014 - 11:25