Εκδηλώσεις για μαθητές απο "Το Παριζάκι Εν Ελλάδι" της Creta Farms στο Σύνταγμα

Η Creta Farms και τα δύο μοναδικά παριζάκια Eν Ελλάδι, το κλασσικό και το νέο 5% λιπαρά, καλωσορίζουν τους μικρούς μαθητές και τους εύχονται «καλή σχολική χρονιά», στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Back to school», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο σταθμό μετρό του Συντάγματος,

Το κοινό μπορεί να επισκεφθεί το περίπτερο της Creta Farms, όπου θα ενημερωθεί για τη σειρά αλλαντικών Εν Ελλάδι που έφερε την επανάσταση στα αλλαντικά. Ειδικοί διατροφολόγοι θα βρίσκονται στη διάθεση του κοινού, προκειμένου να τους ενημερώσουν για τη σημασία και τον ρόλο του ελαιολάδου στην παιδική διατροφή. Επίσης, οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν χρήσιμες συμβουλές για το πώς μπορούν να εντάξουν τα  παριζάκια Εν Ελλάδι στην καθημερινή διατροφή τους.

Creta FarmsΑξίζει να σημειωθεί ότι στο κλασσικό Εν Ελλάδι παριζάκι και στο νέο Εν Ελλάδι παριζάκι 5% λιπαρά, το 70% και 50%, αντίστοιχα, των συνολικών λιπαρών προέρχεται από εξαιρετικό παρθένο κρητικό ελαιόλαδο. Τα δυο παριζάκια είναι το μοναδικά στην αγορά με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και τώρα πλέον, με ακόμη λιγότερα λιπαρά αλλά διατηρώντας την μοναδική και απολαυστική γεύση τους.

Υπενθυμίζεται ότι οι σύγχρονες διατροφικές τάσεις καθώς επίσης και οι  κατευθυντήριες οδηγίες έγκυρων διεθνών φορέων υγείας συστήνουν, για παριζάκια Eν Ελλάδιτην  ισορροπημένη διατροφή των παιδιών, τη μέγιστη αντικατάσταση των κορεσμένων λιπαρών ουσιών, με ακόρεστα φυτικά έλαια, όπως το ελαιόλαδο.

Η Creta Farms καλωσορίζει όλους τους ενδιαφερόμενους την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, στο σταθμό μετρό του Συντάγματος, για μια σχολική χρονιά με γευστικές και ακόμη πιο ισορροπημένες προτάσεις από τα αγαπημένα παριζάκια εν Ελλάδι.

Η Creta Farms, μία αμιγώς ελληνική εταιρεία που ξεκίνησε από την Κρήτη και αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο και πλέον εξειδικευμένο όμιλο επιχειρήσεων κρέατος και αλλαντικών στην Ελλάδα. Παράλληλα, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις λίγες εταιρείες που δραστηριοποιούνται και στην Αμερικανική αγορά, ενώ κατέχει κατοχυρωμένη πατέντα σε παγκόσμια κλίμακα. Στόχος της Creta Farms είναι να πρωτοστατήσει στην παγκόσμια τάση για υγιεινή διατροφή παράγοντας καινοτόμα προϊόντα που ενισχύουν το προφίλ των ελληνικών επιχειρήσεων παγκοσμίως.  

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Κόστος: 

Δωρεάν

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

16/09/2010 - από τις 09:00 έως τις 20:00