Εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο Ο ΜΑΓΟΣ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΠΟΤΕ

Εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο Ο ΜΑΓΟΣ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΠΟΤΕ με τη συγγραφέα Λίνα Μουσιώνη το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στις 12.30 το μεσημέρι στο ΟΞΥΓΟΝΟ

Μέσα από παιχνίδια μουσικοκινητικά και κόλπα μαγικά τα παιδιά θα ανακαλύψουν τη μαγική δύναμη της φιλίας και της φαντασίας.  Η συγγραφέας Λίνα Μουσιώνη και ο μάγος Πότε Πότε περιμένουν τους μικρούς φίλους για να δοκιμάσουν τις πιο περίεργες μαγικές συνταγές με μπόλικο χρώμα και διάθεση οικολογική! 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Ο φιλομαθής μάγος Πότε Πότε ανακαλύπτει την πράσινη μαγεία και γίνεται γρήγορα διάσημος. Η ζωή κυλάει ήρεμα στην Άνω Κάτω Μαγούπολη, μέχρι που εμφανίζεται η φιλόδοξη μάγισσα Φιορέλλα Καραμέλα και του κλέβει την καρδιά. Από τότε ο μάγος Πότε Πότε θα μισήσει το ποτέ. Κάθε φορά που ακούει αυτή τη λέξη αρρωσταίνει βαριά. Στο τέλος, κινδυνεύει να χάσει ολότελα την πράσινη μαγική δύναμή του. Τι θα απογίνουν τότε τα μαγικά φρούτα και τα λαχανικά του; Πρέπει να βρει επειγόντως το δικό του χαμένο ποτέ. Και μόνο ένα μικρό κορίτσι, η Κοραλλία, μπορεί να τον βοηθήσει. Θα τα καταφέρει άραγε;

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εκδηλώσεων, των εργαστηρίων και των εκπαιδευτικών προγραμμάτων (τα περισσότερα διαρκούν μία ώρα), οι γονείς μπορούν να παραμείνουν στον χώρο του βιβλιοπωλείου του ΟΞΥΓΟΝΟΥ όπου μπορούν να πιουν τον καφέ ή το τσάι τους, ή να επιστρέψουν μετά τη λήξη τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στις εκδηλώσεις, στα εργαστήρια και στα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΟΞΥΓΟΝΟΥ που απευθύνονται σε παιδιά, μπορείτε να καλείτε στο τηλ. 2310 260085 ή να στείλετε e-mail στο info@oxygono-metaixmio.gr.  Στο e-mail θα πρέπει να σημειώνονται το ονοματεπώνυμο και η ηλικία του παιδιού, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας του κηδεμόνα (ονοματεπώνυμο, επαγγελματική ιδιότητα, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail).

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12

Κόστος: 

Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7-11 ετών. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. (έναρξη δηλώσεων: 17 Σεπτεμβρίου) Είσοδος ελεύθερη.

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

29/09/2012 - 12:30