Εκδήλωση για το βιβλίο ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ (Θεσσαλονίκη)

Το ΟΞΥΓΟΝΟ προσκαλεί τους μικρούς του φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο του Σάκη Σερέφα ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ



Ο τρύπιος κόσμος του Γιάννη δεν του είναι αρκετός.
Θέλει να κατορθώσει το ανέφικτο. Να ανοίξει μια τρύπα στο νερό!
Θα τα καταφέρει;
Ο συγγραφέας Σάκης Σερέφας σας περιμένει σε μια εκδήλωση με αστείες εκπλήξεις και πολλά απρόοπτα που θα σας δείξει πόσο πλούσια και συναρπαστική μπορεί να γίνει η καθημερινότητα όταν κυνηγάς το ακατόρθωτο.

Στο τέλος της εκδήλωσης δύο τυχεροί θα κερδίσουν το βιβλίο!

H ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 7-11 ΕΤΩΝ
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δηλώσεις συμμετοχής από την Τετάρτη, 2 Μαΐου 2012.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Ένα πρωί ο Γιάννης αντιλαμβάνεται πως ζει μέσα σε έναν τρύπιο κόσμο. Κουμπότρυπες, κλειδαρότρυπες, μυρμηγκότρυπες και δεκάδες άλλες τρύπες παντού γύρω του. Όμως αυτές δεν του φτάνουν. Θέλει να είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα καταφέρει το ανέφικτο. Να ανοίξει μια τρύπα στο νερό! Οπότε, αφιερώνει μια ολόκληρη μέρα σε αυτή την προσπάθεια. Και τότε η ζωή του αλλάζει. Γιατί ποτέ δε φανταζόταν πόσο πλούσια και συναρπαστική μπορεί να γίνει η καθημερινότητα όταν κυνηγάς το ακατόρθωτο.
Το βιβλίο εντάσσεται στη σειρά Διαβάζω ιστορίες – Αεροπλάνο 8+, η οποία περιλαμβάνει ιστορίες έως 2.200 λέξεις που βοηθούν το παιδί που διαβάζει άνετα να αγαπήσει το βιβλίο.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ Τ0 ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Ο Σάκης Σερέφας έχει εκδώσει 47 βιβλία με ποίηση, πεζογραφία, θέατρο, μελέτες για πόλεις, για τόπους και για ποιητές, μεταφράσεις και ανθολογίες, βιβλία για παιδιά. Θεατρικά έργα του έχουν ανέβει στο Εθνικό Θέατρο, στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, στο Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου, στο Φεστιβάλ Φιλίππων-Καβάλας, στο Θέατρο Τέχνης «Κάρολος Κουν», στην Πειραματική Σκηνή της «Τέχνης», στο TristanBatesTheatre (Λονδίνο, σε αγγλική μετάφραση) και αλλού. Το θεατρικό έργο του Μαμ τιμήθηκε με το βραβείο νεοελληνικού έργου «Κάρολος Κουν 2007», της Ένωσης Ελλήνων Θεατρικών Κριτικών. Το θεατρικό έργο του Αποστολή στον πλανήτη Γη τιμήθηκε με το Βραβείο του Υπουργείου Πολιτισμού για το 2007. Το βιβλίο του Ένας δεινόσαυρος στο μπαλκόνι μου τιμήθηκε με το Κρατικό Βραβείο Βιβλίου Γνώσεων για Παιδιά, 2008. Από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2012 το νέο μυθιστόρημά του Ο Θεός αυτοπροσώπως.

• Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εκδηλώσεων, οι γονείς μπορούν να παραμείνουν στον χώρο του βιβλιοπωλείου του ΟΞΥΓΟΝΟΥ όπου μπορούν να πιουν τον καφέ ή το τσάι τους, ή να επιστρέψουν μετά τη λήξη τους.

• Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στο 2310 260085 ή να στείλετε e-mail στο info@oxygono-metaixmio.gr.

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος Ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

12/05/2012 - 12:30