Δωρεάν δοκιμαστικά μαθήματα τον Σεπτέμβριο για βρέφη από 10 μηνών και νήπια στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας

Στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας, βρέφη από 10 μηνών και νήπια ανακαλύπτουν τη μουσική με δωρεάν δοκιμαστικά μαθήματα τον Σεπτέμβριο!

Σύμφωνα με τους παιδοψυχολόγους, η ενασχόλησή μας με τη μουσική πρέπει να ξεκινά όσο το δυνατόν νωρίτερα στον κύκλο της ζωής μας.

Οι λιλιπούτειοι φίλοι μας μπορούν να ενταχθούν στα τμήματα των συστημάτων Robbie (από 10 έως 22 μηνών), Teddy (από 22 μηνών έως 4 ετών) και Junior Music Course (από 4 έως 6 ετών) στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας και τα παραρτήματά του, αφού πρώτα παρακολουθήσουν ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα.

Οι γονείς που θα προσφέρουν στα παιδιά τους το προνόμιο να συμμετέχουν στο σύστημα "Robbie" θα δουν θετικότατα απτά αποτελέσματα, όπως, μεταξύ άλλων, πιο ήρεμο ύπνο και αλματώδη ανάπτυξη της συναισθηματικής και κοινωνικής συμπεριφοράς του βρέφους.

Τα μέλη της ομάδας "Teddy" διασκεδάζουν, συνεργάζονται, υπακούουν σε κανόνες, προχωρούν με άνεση και ταχύτητα από το ένα στάδιο ανάπτυξης στο επόμενο και

προσαρμόζονται ευκολότερα στην οικογένεια του παιδικού σταθμού. Από την τρυφερή αυτή ηλικία γνωρίζουν, αφομοιώνουν και αγαπούν τη μουσική.

Στο "Junior Music Course" κύριο εργαλείο εκμάθησης είναι το πληκτροφόρο όργανο, το οποίο προσφέρει αρκετά εκπαιδευτικά πλεονεκτήματα όπως η συγκεκριμένη θέση της νότας και η σταθερή τεχνική παιξίματος. Ποικίλα μουσικά ακούσματα οξύνουν τη μουσική ευαισθησία των παιδιών ώστε να αναγνωρίζουν τις νότες και να βιώνουν το ρυθμό. Η φωνή τοποθετείται σωστά μέσα από το τραγούδι. Τα παιδιά ενθαρρύνονται να παίξουν κομμάτια ρεπερτορίου και να νιώσουν την ευχαρίστηση της μουσικής έκφρασης και μαθαίνουν τη σημασία της πειθαρχημένης προσπάθειας. Ταυτόχρονα επιστρατεύεται η φαντασία και η δημιουργική τους ικανότητα.

Η συμμετοχή ενός γονέα στο μάθημα παρέχει στο παιδί μεγαλύτερη ασφάλεια και παίζει αποφασιστικό ρόλο στην ενθάρρυνσή του να εκφραστεί και να εξελιχθεί.

Η μουσική μάς γεμίζει ευχαρίστηση και χαρά, ενώ καταπολεμά την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και ενισχύει την ανάπτυξη της νοημοσύνης και της κοινωνικότητας.

Εάν θέλετε το παιδί σας να πάρει από την αρχή όλα εκείνα τα εφόδια που είναι απαραίτητα για την ισορροπημένη διαμόρφωση της προσωπικότητάς του, δεν έχετε παρά να το φέρετε σε επαφή με τη μουσική. ΔΕΝ είναι πολύ νωρίς.

Πού; Στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας στο κέντρο της Αθήνας και στα παραρτήματά του στην Αγία Παρασκευή, το Αιγάλεω, τη Γλυφάδα, την Κηφισιά, τα Μελίσσια, τη Νέα Σμύρνη, τον Πειραιά, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και τα Ιωάννινα.

Πώς; Τηλεφωνώντας στο 210 3634000 για να κρατήσετε θέση σε δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα.