Αποκριάτικο πάρτυ στην παραλία της Χαλκίδας 2014

Ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), διοργανώνει ένα ξεχωριστό «Αποκριάτικο πάρτυ» την τελευταία Κυριακή της αποκριάς 2 Μαρτίου 2014, στο στρογγυλό της παραλίας, με ώρα έναρξης στις 15:30… μέχρι όσο αντέξουμε!

Η παραλία χορεύει στο ρυθμό της ΖΟΥΜΠΑ, ΚΑΠΟΕΪΡΑ, με χορευτικές παρουσιάσεις από σχολές χορού και πλήθος άλλων χορευτών που έχουν προσκληθεί, προμηνύουν το ρυθμό της αποκριάτικης βραδιάς που θα ακολουθήσει.
Ζογκλέρ κλόουν και καλλιτέχνες που θα ζωγραφίζουν τα πρόσωπα των παιδιών, εντάσσονται και διασκεδάζουν τον κόσμο και τα παιδιά, με το δικό τους τρόπο, στο κλίμα της ημέρας.

Γνωστοί Χαλκιδέοι DJ, Τυμπανιστές…. δίνουν το δικό τους μουσικό στίγμα και ρυθμό  στο μεγάλο ΠΑΡΤΥ της παραλίας.

Κουβανέζικα συγκροτήματα με ζωντανή μουσική σε ΛΑΤΙΝ, ΚΟΥΒΑΝΕΖΙΚΟΥΣ ρυθμούς… με τη συμμετοχή Χορευτών-τριων, μετατρέπουν την παραλία σε μια τεράστια πίστα χορού και μας προκαλούν να διασκεδάσουμε και να ξεφαντώσουμε αποκριάτικα…μέχρι αργά το βράδυ.

Το Φινάλε της βραδιάς, θα γίνει με το «Κάψιμο του Καρνάβαλου» μέσα στη θάλασσα, στον πορθμό του Ευρίπου

Φορέστε τη αποκριάτικη στολή σας ή ακόμα καλύτερα αυτοσχεδιάστε   και σας περιμένουμε κοντά μας, για να παρουσιάσουμε το πιο τρελό Αποκριάτικο Πάρτυ δίπλα στη θάλασσα Είναι αναγκαίο όσο ποτέ σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς, να ξαναδώσουμε τη χαρά και το χαμόγελο και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ… να ξεφαντώσουμε και να διασκεδάσουμε αποκριάτικα.

info box

Για ηλικίες από: 

0-1
1-3
3-5
5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος Ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

02/03/2014 - 15:30