Αποκριάτικη Γιορτή για παιδιά στο Φουαγιέ του νέου Δημαρχείου ( Θεσσαλονίκη)

«Ζωγραφίζω τον δικό μου Χαρταετό» Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Παιδείας και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης διοργανώνει μια ξεχωριστή αποκριάτικη εκδήλωση για παιδιά, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012, στο Φουαγιέ του Νέου Δημαρχείου.


Τα μέλη της Καλλιτεχνικής Παιδαγωγικής Ομάδας «Σχεδία στην Πόλη» θα παρουσιάσουν από τις 11:00 π.μ. έως και τις 14:00 ένα πολυποίκιλο πρόγραμμα, στο οποίο τα παιδιά θα έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο.


Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, θα πλαισιώσει την γιορτή, με μουσική στο κλίμα των ημερών.
Το Φουαγιέ του Δημαρχείου θα μεταμφιεστεί, ακολουθώντας τις απαιτήσεις της αποκριάς, σε έναν πολύχρωμο και ζωντανό χώρο υποδοχής και φιλοξενίας των μικρών μας φίλων, που θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε πλήθος διασκεδαστικών δράσεων, με την συνδρομή παιδαγωγών και εμψυχωτών.


Το πρόγραμμα περιλαμβάνει υποδοχή από ξυλοπόδαρους, παράσταση κουκλοθέατρου με κούκλες μάπετ, εργαστήρια ζωγραφικής χαρταετού και κατασκευής μάσκας, μακιγιάζ προσώπου στο πνεύμα της αποκριάς, μουσικοκινητικά παιχνίδια, χορό με μουσική από dj καθώς και τον παραδοσιακό αποκριάτικο χορό γύρω από το γαϊτανάκι.  

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση, μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική σελίδα  www.sxediastinpoli.gr

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12
12+

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

25/02/2012 - από τις 11:00 έως τις 14:00