Τα όνειρα δεν είναι παίξε - γέλασε

Το έργο έχει σταματήσει να παίζεται!!!

Παραστάσεις από Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012, …«Και τι είναι τα όνειρα ; Ξέρεις τι είναι τα όνειρα και τα κλέβεις με τέτοια ευκολία; Ξέρεις πως το όνειρο είναι η πιο απλή αλλά και η πιο μαγική σκέψη που το μυαλό μας τη μετατρέπει σε εικόνες; Κάθε μέρα τα μάτια μας, όταν είναι ανοιχτά φυλακίζουν εκατομμύρια εικόνες και σκέψεις.

Κι όταν το βράδυ κλείνουν, οι εικόνες αυτές στήνουν έναν τρελό χορό με τις σκέψεις και γίνονται όνειρα και μας κάνουν συντροφιά στον ύπνο μας.

Τα όνειρά μας….. Πιο ακριβά από όλο το χρυσάφι του κόσμου είναι τα όνειρά μας…»

 

Με αφορμή ένα θέμα ιδιαίτερο για τα παιδιά, το θέμα των ονείρων τους,  φέτος στην παιδική σκηνή του Θεάτρου «Θεμέλιο», ο μικρός Ερρίκος, οι φίλοι του, μια παρέα από Ονειροπλάστες και Ονειροδημιουργούς, αλλά και η Ονειροκαταστροφέας Φιφή Εφιαλτοπούλου, σας παρουσιάζουν ένα πρωτότυπο έργο για το θαυμαστό κόσμο των ονείρων.

Ακολουθήστε τους και θα σας πάνε ένα περιπετειώδες ταξίδι ως στην Ονειροπολιτεία για να σας πείσουν πως τα παιδικά όνειρα έχουν τεράστια δύναμη και κανείς, ακόμα κι αν προσπαθήσει πολύ, δεν μπορεί να τα καταστρέψει αφού «Τα όνειρα δεν είναι παίξε γέλασε»…

 

Σκηνοθεσία-χορογραφίες : Νερίνα Ζάρπα

Σκηνικά-κοστούμια : Έντα Δημοπούλου

Στίχοι-μουσική : Σωτηρία Κολόζου

Σχεδιασμός φωτισμού : Στάθης Αναστασίου

Φωτογραφίες : Γιώργος Μαρινάκης, Γεωργία Σιέττου

 

Παίζουν οι ηθοποιοί : Σωτηρία Βιρτσιώνη, Μαριλού Θεοδωρίδου, Χριστίνα Καπετανγιώργη, Χρήστος Λουκάκης, Κωνσταντίνος Συμσιρής, Χριστίνα Χρήστου

Διάρκεια : 50΄

info box

Είδος: 

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12
12+

Κόστος: 

Τιμή εισιτηρίου : 9 ευρώ

Ώρες λειτουργίας: 

Παραστάσεις : Σάββατο 18:00, Κυριακή 17:00

Τρόποι επικοινωνίας: 

Tηλ. επικοινωνίας : 210 8643310

Διεύθυνση: 

Θέατρο «Θεμέλιο» : Λένορμαν 82, Μεταξουργείο

Πόλη: