Τα παγούρια και Thermos της ΙΟΝ8 συστήνονται στο pamebolta.gr

Καθημερινά αρκετοί από εμάς χρησιμοποιούμε πλαστικά μπουκαλάκια νερού ή μιας χρήσεως ποτήρια για τον καφέ ή το ρόφημά μας. Δυστυχώς, κάτι τέτοιο εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία μας, γιατί τα περισσότερα πλαστικά δοχεία αποθήκευσης υγρών έχουν καρκινογόνες ουσίες, ενώ από την άλλη μεριά η υπερβολική τους κατανάλωση συμβάλλει στη περιβαλλοντική επιβάρυνση του πλανήτη μας.

Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξουμε στάση αναφορικά με τις επιλογές των σκευών μας; Τι θα λέγατε να προμηθευόσασταν κατάλληλα για την υγεία σας παγούρια, μοδάτα που να προσδίδουν ένα ξεχωριστό στυλ στη καθημερινότητά σας και παράλληλα να αναπτύξετε και την οικολογική σας συνείδηση;

Τα ασυναγώνιστα και ποιοτικά παγούρια και Thermos της ΙΟΝ8 παρουσιάζονται στον διαδικτυακό αέρα του pamebolta.gr για να τα γνωρίσετε και να τα αναζητήσετε. Διατίθενται στην αγορά σε τεράστια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των παγουριών ΙΟΝ8

  • Ένα κλικ. Καπάκι που ανοίγει με το πάτημα ενός κουμπιού με τη βοήθεια ελατηρίου.


 


 

  • Χωρίς διαρροές. 100% προστασία από διαρροές, με ομαλή ροή.

  • Εύκολο πιάσιμο. Αντιολισθητική επιφάνεια & χειρολαβή για σταθερό κράτημα.

  • Ζεστό & Κρύο. Κατάλληλα για ζεστά και κρύα ποτά από -10οC έως και 96οC.

  • Ασφαλή. Από μη τοξικό υλικό TRITAN® που δεν περιέχει BPA ή φθαλικές ενώσεις.

  • Εύκολο καθάρισμα. Δεν κρατάνε οσμές και καθαρίζονται εύκολα. (Υπάρχουν και ανταλλακτικά καπάκια για παγούρια ΙΟΝ8, καθώς και ανταλλακτικά λάστιχα σφράγισης).

Παγούρια των Σειρών QUENCH (1000 ml) και TOUR (750ml) σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, με σατινέ φινίρισμα για απαλή αίσθηση, με διαβάθμιση περιεχομένου.

Παγούρια των Σειρών Slim (500 ml) και Pod (350 ml) σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και με όμορφα παιδικά σχέδια για αγόρια και κορίτσια π.χ.Μονόκερος • Λάμα • Πριγκίπισσα • Μπάσκετ • Δεινόσαυρος • Ποδόσφαιρο και πολλά άλλα

Μεταλλικά παγούρια (600ml) από ανοξείδωτο ατσάλι, με μονό τοίχωμα για μεταφορά νερού, χυμών και χλιαρών ή κρύων ροφημάτων.

Μεταλλικά Thermos από ανοξείδωτο ατσάλι Pro Grade 18/8. Εξαιρετικά ανθεκτικά, δεν ιδρώνουν στη διαφορά θερμοκρασίας. Σφραγίζουν χωρίς διαρροές. Ανοίγουν και κλείνουν με μία μόνο περιστροφή. Θερμοπροστασία με διπλό τοίχωμα διατηρούν 24ώρες το κρύο και 12 το ζεστό. Προστασία από οσμές και γεύσεις χάρη στα μη τοξικά υλικά κατασκευής τους. Στόμιο 33χιλ. Χωράει και παγάκια.


 

Thermos ION8 (920 ml, 500ml, 350ml) με ματ φινίρισμα, διπλό Thermo Shield ανοξείδωτο τοίχωμα για διατήρηση της θερμοκρασίας για ώρες που δεν αλλοιώνει τη γεύση με μεταλλικό δακτύλιο μεταφοράς και μεταλλική ασφάλεια κλεισίματος. Με το κλασσικό καπάκι ΙΟΝ8 και όλα τα παραπάνω πλεονεκτήματα των παγουριών.

CAFēSTOR. Νέο Thermos (360ml και 480ml) ειδικά σχεδιασμένο για καφέ. Απολαύστε τον αγαπημένο σας καφέ γουλιά–γουλιά όλη μέρα, ζεστό και με ασφάλεια. Με πώμα ασφαλείας που κλειδώνει, χωρίς διαρροές!

 

Για περισσότερες πληροφορίες κλικ εδώ

 

SCHOLART A.E.

Τσαμαδού 25

τ.κ. 16 345, Ηλιούπολη, Αθήνα

τηλ. 210- 97 64 772

φαξ 210 -97 64 774

Ιστοσελίδα www.scholart.gr