Μπομπ Σφουγγαράκης: Επιχείρηση Διάσωσης

Στους κινηματογράφους τον Μαίου 2020 από την ODEON .Ο αγαπημένος ήρωας και η παρέα του έρχονται αυτό το Μάιο σε νέες περιπέτειες! Ο Μπομπ Σφουγγαράκης, ο Πάτρικ Αστέρης και οι υπόλοιποι κάτοικοι του Βυθού του Μπικίνι συμμετέχουν σε μια νέα περιπέτεια που θα τους οδηγήσει μέχρι τη Χαμένη Πόλη της Ατλαντίδας!

Οι μοναδικοί χαρακτήρες του Στίβεν Χίλενμπεργκ αναλαμβάνουν δράση σε μια ακόμα ριψοκίνδυνη αποστολή που θα δοκιμάσει τη φιλία τους.

Ο Μπομπ Σφουγγαράκης, ο καλύτερος φίλος του Πάτρικ Αστέρη και η υπόλοιπη συμμορία από το Βυθό του Μπικίνι έρχονται στη μεγάλη οθόνη στην πρώτη ολοκληρωτικά CGI ταινίας της σειράς. Όταν ο Γκάρι, το αγαπημένο κατοικίδιο σαλιγκάρι του Μπομπ, πέφτει θύμα απαγωγής, ο Μπομπ μαζί με τον Πάτρικ ξεκινούν μια επική περιπέτεια στη Χαμένη Πόλη της Ατλαντίδας για να φέρουν τον Γκάρι πίσω στο σπίτι. Καθώς περιπλανιούνται στις απολαύσεις και τους κινδύνους αυτής της επικίνδυνης και ξεκαρδιστικής αποστολής διάσωσης, ο Μπομπ και οι φίλοι του αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει τίποτα ισχυρότερο από τη δύναμη της φιλίας.

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

Κυρ, 31/05/2020 - 21:00
Κυρ, 07/06/2020 - 21:00
Κυρ, 14/06/2020 - 21:00

Άλλα άρθρα