Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά την Παρασκευή (14/1) λόγω παγετού

Αρκετά είναι τα σχολεία που θα μείνουν κλειστά την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου λόγω της κακοκαιρίας «Διομήδης», η οποία αποχωρεί τη χώρα, αφήνοντας πολικές θερμοκρασίες σε αρκετές περιοχές.

ΦΛΩΡΙΝΑ
Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία για τρεις ημέρες, μέχρι την Παρασκευή, στους δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, λόγω της κακοκαιρίας «Διομήδης».

Συγκεκριμένα, με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας, Σωτήριου Βόσδου, μετά από τις εισηγήσεις των Δημάρχων Φλώρινας, Αμυνταίου και Πρεσπών, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Π.Ε. Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά από την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022 έως και την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022, λόγω των συνθηκών που επικρατούν τις τελευταίες μέρες.

Κλειστά και την Παρασκευή (14/1) τα σχολεία στη Χρυσομηλιά

Λόγω πρόβλεψης για ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες και παγετού όλες οι σχολικές μονάδες της ΤΚ Χρυσομηλιάς (Παιδικός σταθμός – Νηπιαγωγείο – Δημοτικό σχολείο) ΔΕΝ θα λειτουργήσουν και αύριο Παρασκευή 14-1-2022 .

Ποια σχολεία θα μείνουν αύριο κλειστά σε Βόλο και Πήλιο

Με απόφαση της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και των δήμων της Μαγνησίας, αύριο Παρασκευή κλειστά θα παραμείνουν τα εξής σχολεία:

7ο και 9ο Γυμνάσιο Βόλου και το 6ο Λύκειο Βόλου (συγκρότημα Μουρτζούκου), λόγω προγραμματισμένης διακοπής ηλεκτροδότησης για τις απαραίτητες εργασίας στον υποσταθμό της ΔΕΗ.

1ο Δημοτικό Σχολείο Πορταριάς και 1ο Νηπιαγωγείο Πορταριάς λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων και παγετού

3ο Δημοτικό Σχολείο Αγριάς- Δράκειας και 3ο Νηπιαγωγείο Αγριάς- Δράκειας λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων και παγετού